Connect with us

Bioskop

Miloš Biković otkrio KAKO izgledaju scene SE*SA u filmovima i serijama! Ništa nije KAKO SE ČINI!

U ovome je TAJNA!

Published

on

Milos Bikovic Telki

Miloš Biković naš najpopularniji mladi glumac, progovorio je o karijeri u Rusiji, ali i tome koliko je teško snimati scene intimnih odnosa.

Miloš Biković je, naime, na samom početku kazao da je sa svim kolegama iz klase, zahvaljujući profesoru Draganu Petroviću, tako dobar prijatelj.

– On nas je uputio jedne na druge i zato smo mi tako dobri prijatelji i cela naša klasa je kao porodica. Družimo se i kad god možemo se okupimo. Ta naša zimovanja uveli smo Tamara Dragičević i ja, isforsirali smo to. Obično sam ja taj koji nije tu i drago mi je što mogu da se iskupim, i da sam ja taj koji nas okuplja. To je prava prijateljska ljubav – rekao je Miloš Biković u emisiji „Kec na jedanaest“.

Na pitanje voditelja koji je razlog što naši glumci tako sjajne karijere ostvaruju u Rusiji ali i u drugim zemljama, Biković kaže da je razlog u našem karakteru.

– U našem duhu, karakteru, to je ono što imamo. Ta sklonost ka improvizaciji i spontanosti, kod nas je živo sve što se gubi u savremenom svetu, mi i dalje pijemo kafu i družimo se. To nam čuva gipkost duha. Ako bih vam iskreno odgovarao na sva pitanja, većinom bih vam odgovarao sa „Nemam pojma“. Ali u ovom slučaju, čini mi se da je ovo pravi odgovor – kazao je Miloš Biković, nakon čega je dodao:

– Mene su u Rusiji prihvatili kao glumca komedije.

Objasnio je Biković i da intimne scene na snimanju nisu onakve kako se to obično misli.

– Svi misle da u scenama se*sa mi „omrsimo brke“, a to je u stvari jako nezgodno, 40 ljudi je u prostoriji, u nekom iznajmljenom stanu… Pa ti svi sugerišu iznad glave šta da radiš, reditelj, snimatelj…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Informer

Advertisement