Connect with us

Domaće serije

Južni vetar 2. sezona: Glavni lik biće ŽENA! Evo o kome se radi i da li će u seriji igrati DŽONI DEP

Snimanje samo što nije počelo

Published

on

Juzni-vetar-2-sezona-Dzoni-Dep

Film “Južni vetar 2: Ubrzanje” postigao je veliki uspeh. Ne samo u zemlji, već i u regionu. Tako je u Hrvatskoj proglašen za najgledaniji film u njihovoj bioskopskoj istoriji. I u Bugarskoj je ostvario odlične rezultate, a sada je došlo vreme da Miloš Avramović i na čelu sa Milošem Bikovićem započne snimanje druge sezone serije “Južni vetar”.

– Nova sezona nastavlja radnju tamo gde je drugi deo filma stao. Međutim, mi je formiramo tako da gledaoci iz inostranstva, koji nisu gledali prethodne delove, mogu da je prate bez da znaju predistoriju. Imamo učešće holivudskih glumaca, pridružiće nam se Majkl Medsen i Vilijam Boldvin – rekao je Biković.

Osim američkih, u seriji će se pojaviti i velike ruske zvezde, ali još ne može da potvrdi njihovo učešće dok ne bude potpisan ugovor.

– Glavna junakinja jedne linije priče trebalo bi da bude Ruskinja. Biće i muških, ali glavni su ženski likovi. Serija će biti snimana na engleskom, srpskom i ruskom. Želja nam je bila da uključimo više ženskim likova, da manje imaju trpnu radnju. Žene su danas podjednako angažovane u svim sverama društva kao i muškarci. Čak i kada je reč o podzemlju, gde takođe učestvuju i indukuju neke od važnih događaja. Želimo “Južni vetar” da prikažemo iz ženskog ugla – rekao je Miloš Biković u jednoj emisiji.

Na pitanje da li će njegov saradnik i prijatelj Džoni Dep da se priključi seriji, Miloš odgovara:

– Nisam hteo da zloupotrebljavam taj moment da bih ga uvlačio u ovu priču. To treba da se radi preko agenta, a ne uveče na proslavi da mu kažem: “E, brate, imam ulogu za tebe”. Takve stvari se završavaju kada si trezan i preko mejla. To je profesionalno i onda možeš objektivno da sagledaš ponudu.

BONUS VIDEO LA BREA: Nova misteriozna serija USKORO na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement