Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 459. epizoda: Nada je rešila da UNIŠTI svoju PORODICU! Tića je PRVI na UDARU! Evo i KAKO!

Nada nema milosti!

Published

on

Igra sudbine 459

Igra sudbine 459. epizoda koja je na programu TV Prva od 20.00 u ponedeljak 28. marta donosi nam veliko iznenađenje koje će pre svega potući do kolena moćnu Adu Kanački. I dok svi slutimo o čemu bi mogla biti reč, da pređemo na stvar.

Kao što smo videli, Ada je rešena da Barbaru satera u ćošak. Ona neće dozvoli da joj ova nesuđena snajka, a ni bilo koja druga koju ona nije odobrila odlučuje o budućnosti njoj dragih ljudi. Zbog toga je i uspela u svojoj nameri.

Ipak, ono što će čuti, neće je previše obradovati.

Barbara je priznala Adi da je ipak rodila Aleksino dete, ali da ga je odmah dala na usvajanje.

Međutim, to nije sve!

Otkako je Strahinja uhapšen, svi su saznali da mu je Zaviša brat. Nada i dalje ostaje pri mišljenju da uništi svoju porodicu. U želji da spasi sina iz zatvora, Tića preti Nadi. S druge strane, u policijskoj stanici sve teče po planu, koji je Nikša prethodno smislio sa tužiocem. Vukašin ne može ni da nasluti da tužilac zapravo nije „njihov čovek“.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 459. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV

Advertisement