Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo ŠTA krije BARBARA BUHA! Ovo je NAJVEĆA TAJNA njene PORODICE!

Hoće li Mila i Aleksa ostati zajedno?

Published

on

Igra sudbine Barbara Buha
Promo/Prva/IMDb

Igra sudbine ove nedelje, iskreni da budemo, bar prema našoj oceni, briljirala je neočekivanim, hrabrim potezima i uvođenjem likova kojima se zaista niko nije nadao. Nesumnjivo, Barbara Buha doneće zaokret u čitavoj priči koji bi seriji „Igra sudbine“ mogao da donese još čitavu sezonu. Hoće li se to i dogoditi – videćemo.

Trenutno, samo na osnovu epizoda prikazanih tokom nedelje za nama dobili smo bar tri nova uzbudljiva toka koja ćemo pratiti u nastavku serije.

STRAHINJA i ZAVIŠA

Pomalo bizarna i neočekivano očekivana situacija. Strahinja je optužen za ubistvo brata, a optužila ga je bivša žena koja je trenutno u vezi sa njegovim bratom za čiju ga je otmicu ili ubistvo ona i optužila. Može li biti zamršenije? Da je reč o indijskoj sapunici pretpostavljamo da bi samo pogledi koji razmenjuju tri glavna aktera ove priče u sudbonosnim trenucima dobili zasebnu sezonu, dok bi pogledi sporednih junaka koji se gledaju u čudu zbog onoga što vide, dobili i spinof serijal. Zaista, ovakav rasplet, ma ni zaplet – niko nije mogao ni da sanja.

Sve u svemu, činjenica je da Nada dolazi na sve gori glas, i da je publika sve manje voli. Ono što je zanimljivo jeste to da se u ovom delu ranje scenarista serije ipak držao originalnog scenarija, jer i u originalnoj seriji Nada postaje loša, samo što je tamo negativka? Da li nam to sugeriše na još jedan zaključak – da će, kao i u originalu Nada i Luka završiti zajedno?

MISTERIJA ZVANA BARBARA BUHA

Stara ljubav zaborava nema. Iako bi Aleksa najviše voleo ne samo da zaboravi Barbaru već i da je izbriše iz života. Međutim, to je nemoguće. Barbara je tu, i kao što smo videli – rodila je ćerku. Njenu i Aleksinu ćerku. Ada Kanački je uspela da sazna da je ćerka odmah po rođenju data na usvajanje, i da Barbara ne zna gde se ona sada nalazi. Kao i da nije u kontaktu sa njom. Međutim, to nije sve. Ada je svesna da Buhe kriju neku veliku tajnu iz prošlosti. Tajnu kojoj duguju svoje bogatstvo.

Videli smo da Barbara nije u dobrim odnosima sa svojim roditeljima, ali da uživa u njihovom bogatstvu. A videli smo i da zna o kakvoj strašnoj tajni je reč, jer je prebledela kada joj je Ada blefirajući zapretila da će tu tajnu otkriti svima ne ostavi li Aleksu na miru. Međutim, sumnjamo da će Barbara tako lako odustati od svog plena, a njen plen je samo Aleksa Ožegović. Ono što nas kopka jeste – o kakvoj tajni je reč? Šta to kriju Barbara i njena porodica? I da li je Barbaru u Srbiju doveo Nikša Korlat? Ili je, možda, Nikša Korlat najveći neprijatelj porodice Buha? Odakle Sara Berger poznaje Barbaru?

Hoće li Mila i Aleksa ostati zajedno?

Da li će Mila i Aleksa ostati zajedno nakon velikog šoka koji zadesio Aleksu Barbarinim povratkom? Hoće li Mila moći da „proguta“ ono što je čeka? Da li je spremna za činjenicu da Aleksa uz ovo sa njom, ima još jedno dete? Saznaćemo u novim epizodama serije „Igra sudbine“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Prva/ IMDb

Izvor Film i TV

Advertisement