Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 143. epizoda: Momčilo napušta ZORU! A evo i ZAŠTO!

Čime je to Kosta ucenio Momčila?

Published

on

Kolo sreće 174

Kolo sreće 143. epizoda koja se emituje na TV Prva od 21.00 u ponedeljak 28. marta doneće veliki preokret u timu pozitivaca, odnosno u tandemu Momčilo-Zora, a evo i zašto.

U razgovoru sa Silvijom, Kosta priznaje da bi voleo da je imao majku kao što je Mara. Njegov emotivni naboj trajaće kratko, jer već u sledećem trenutku Kosta nastavlja da proganja i zastrašuje Momčila koji brže bolje odlazi kod Zore kako bi joj saopštio da ne želi da se Gordani bilo šta loše desi zbog njega i da zbog toga odustaje od prvobitnog plana. ​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 141. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV

Advertisement