Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 2 stižu na RTS1! A evo i KADA! Otkrijte TAČAN DATUM!

Nove epizode stižu na RTS 1 pre nego što smo se nadali

Published

on

Tajne vinove loze 2 (6)

Tajne vinove loze 2 na Prvom programu RTS-a, počeće od 4. aprila 2022. godine. Okosnica druge sezone serije “Tajne vinove loze” i dalje je vino. U fokusu radnje su vino sorte Bagrina, proizvodnja vina Teodora i jedno novo vino koje nastaje u vinariji “Tomović” u Subotici.

Glavni junak Vuk (igra ga Vojin Ćetković) ovog puta nije na domaćem terenu, za sever ga veže imperija koju je izgradio, Jelena sa kojom se još uvek nije formalno razveo, i njihova zajednička briga za ćerku Anju koja putuje po svetu, kao da hoće da pobegne od njih… I, naravno, Vera, koja primećuje da Vuka ne drži mesto i da još uvek nije raskrstio sa prošlošću. Vuk je bio ključna ličnost u vođenju vinarije “Tomović”. Sada ga nema i pitanje je da li će vinarija bez njega opstati. Pojavljuju se konkurenti koji žele da otkupe vinariju i unište je.

Vera paralelno otpočinje istragu o roditeljima koje je izgubila kao mala, što će kasnije postati od presudnog značaja za samu proizvodnju „Teodore”… Dok se na severu, nad domom porodice Tomović, nadvija nova moćna i misteriozna figura, nekadašnji Radulov štićenik, a sada svetski uspešan biznismen koji se, posle mnogo godina, vraća iz Nemačke u svoje rodno mesto – Kosta. Ko je Kosta, misteriozna ličnost, kontraverzni biznismen, dobrotvor, kako se predstavlja ili zlotvor, kako Vuk misli?

Ljubav Vere i Vuka je stavljena na najveći test do sada. Oni će morati da pokažu da su najjači onda kad im je najteže, jer ulog ovog puta nije samo njihov odnos, već čitava porodica, kao i vino za koje su se sve ove godine borili.

Glavne uloge igraju Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Marko Vasiljević, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Nataša Janjić, Nikola Kojo, Anita Mančić i Aleksandar Đurica.

Druga sezona serije „Tajne vinove loze“ ima 38 epizoda.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ RTS

Izvor Film i TV

Advertisement