Connect with us

Serije

LA BREA: Hit serija PREMIJERNO na kanalu FOX

Od 30. marta, sredom u 22.00

Published

on

La-Brea

Za ljubitelje “Izgubljenih” i sličnih misterioznih drama, FOX kanal spremio je pravu TV poslasticu – seriju “La Brea”, koju od 30. marta premijerno pratimo svake srede u 22.00. Epska avantura počinje kada se ogromna vrtača otvori usred Los Anđelesa, na mestu katranskih jama, poznatih kao La Brea, i Bulevara Vilšir, i povuče stotine ljudi, vozila i zgrada (uključujući jedinstveni Muzej automobila Petersen) u mračne dubine.

Oni koji su preživeli pad nalaze se u misterioznom i opasnom drevnom svetu, gde moraju da se udruže kako bi opstali. U međuvremenu, ostatak sveta očajnički pokušava da shvati šta se dogodilo. U potrazi za odgovorima, porodica Haris, razdvojena ovom nesrećom, moraće da otkrije tajne neobjašnjivog događaja, kako bi ponovo bila zajedno. Ponor i iznenadna pojava Teratornisa, izumrlih ptica grabljivica tokom poslednjeg ledenog doba, privukli su pažnju Ministarstva za unutrašnju bezbednost SAD, čiji pripadnici proučavaju sličan događaj koji se odigrao u pustinji Mohave.

Kako radnja napreduje, istražitelji shvataju da vrtače predstavljaju privremeni portal na istu lokaciju pre 10.000 godina. U međuvremenu, preživeli se bore da pronađu put nazad kroz portal, pre nego što se zatvori… Autor i producent serije je Dejvid Eplbaum, koji je potpisao krimi-dramu “Mornarički istražitelji: Nju Orleans”.

Glavne uloge u seriji “La Brea” igraju: Natali Zija (Iv Haris), Oven Maken (Gavin Haris), Čike Okonkvo (Taj Kolman), Karina Long (Meribet Hil), Zajra Gorecki (Izi Haris), Džek Martin (Džoš Haris) i Veronika Sent. Kler (Rajli Veles).

BONUS VIDEO LA BREA: Nova misteriozna serija USKORO na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto © 2021 Universal Television LLC. All Rights Reserved

Advertisement