Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 147. epizoda: Goca će sprečiti Momčila da ode iz Sopota. A evo i KAKO!

Kosta i Elena su u velikom problemu!

Published

on

Kolo sreće 162

Kolo sreće 147. epizoda koja je na programu TV Prva od 21.00 u petak 1. aprila donosi nove turbulencije u mirni Sopot. Hoće li Bojan uspeti da dokaže svoje sumnje? Da li će Kostin i Silvijin plan propasti? Da li će Goca ostati bez podrške?

Đorđe flertuje sa Vanjom, a Bojan jedva uspeva da se suzdrži komentara na porodičnom ručku. Njegova zamišljenost ne prolazi nezapaženo kod Nebojše. Kosta i Silvija mole Rosu da im pomogne, jer će u suprotnom sve krenuti po zlu. Skockan i sa buketom cveća u rukama, Božidar na opšte zaprepašćenje ukućana dolazi da razgovara sa Kalinom. Kako bi ga sprečila da ne ode iz sela, Goca je rešila da zaposli Momčila.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 147. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement