Connect with us

Domaći film

Miloš Biković otkriva SVE o filmu BAUK! Evo KOGA on IGRA u priči o NATO bombardovanju 1999!

Antiratna priča kroz oči deteta

Published

on

Miloš Biković važi za jednog od najzauzetijih domaćih glumaca. Gledaćemo ga i u novom filmu Gorana Radovanović – Bauk, koji govori o bombardovanju Srbije, iz vizure osmogodišnjeg dečaka Save.

– Tumačim lik dečakovog oca. Imam malu, simboličnu ulogu. Ovo je pre svega antiratna priča. Ovo je priča kako se život i rat vide kroz oči deteta. Film nosi jednu detinjastu emociju, koju svaki čovek ima i moći će da je prepozna. Mislim da je zbog toga film posebno dirljiv – rekao je Miloš Biković u Jutarnjem programu RTS-a.

Glumca možemo gledati i u ostvarenju „Hoću muža“, koji se prikazuje već u bioskopima širom Srbije.

– U Rusiji me uglavnom doživljavaju kao glumca komedija. Glumačka fioka koju ja tamo imam sada je proširena. Igram profesora psihologije koji nije upoznat sa svojim emocijama. Što bi Rusi rekli, on je obućar bez cipela. On druge savetuje o odnosima, a ni sam ne razume svoja osećanja – rekao je Biković.

Ono što je zanimljivo da je film „Hoću muža“ pravila ekipa koja je radila na ostvarenju „Sluga“, koji je najgledaniji film svih vremena u Rusiji, i u kojem je takođe glumio Biković.

– Glavna stvar kad radite sa takvom ekipom jeste što znate da znaju da naprave film, znaju šta rade. Iako je to nekad nešto lakše ili teže, rezultat je zagarantovan. Rediteljka Sonja Karpunjina je supruga Klima Šipenka koji je režirao film „Sluga“. Tako da mu ovo dođe kao neka porodična manufaktura, a ja im dođem kao usvojeni sin – rekao je Biković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Telegraf.rs

Advertisement