Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: Ivona je ISPALA! Milica Dabović htela nju i Jovanu da UBIJE OČIMA! (FOTO)

Ivona je SPRŽENA! A šta će biti sa Jovanom?

Published

on

Survivor Milica dabović

Survivor Srbija u novoj epizodi doneo je finalno nadmetanje crvenog i plavog tima. Iako je isprva delovalo da će izgubiti – plavi tim je odneo pobedu u duelu. I dok su svi očekivali da će Jovana biti ta koja će morati da napusti takmičenje jer se Milica obrušila na njom salvom uvreda, usledilo je ne tako neočekivano iznenađenje.

Ivona Koković večeras je napustila Survivor.

Nakon što su njeni saigrači iz crvenog tima izglasali Jovanu Tomić za duel, Ivona i Jovana su se suočilo, a Ivona je izgubila bitku.

Jovana Tomić, koja je ušla u raspravu sa Milicom Dabović, a dobila i negativne simpatije svog tima, ostala je u igri kako bi „nervirala“ učesnike.

– Budi dobra, obećala si da nećeš da plačeš. Možeš ti ovo sama, treba ostati jaka. Nemoj da ti bude krivo – oprostila se Ivona od Jovane dok ih je Milica Dabović razrogačenih očiju gutala obe, verovatno razmišljajući kako se nije sama prijavila da ode kući, samo da ne ostane u Jovaninom društvu u nastavku takmičenja.

– Drago mi je da je Jovana ostala, jer nije imala prilike ni da se pokaže ni dokaže. Nadam se da će pleme da je prihvati iz početka i da joj da šanse da im pokaže kako je dobar čovek, i to mi je jedino važno – poručila je Ivona dodavši da je takmičenje prihvatila kao igru od početka i da će verovatno tek kasnije shvatiti šta je sve proživela i da više nije deo Survivora.

– Ok sam. Drago mi je da sam došla do ovde. Pobedila sam sebe. Odlazim na kraju kao dobra osoba kao što sam i došla. Nisam se bavila spletkama i taktikama, tako da, eto, to mi je najvažnije. Svi ovi ljudi su mi bili dragi. Ne zameram nikome. Svako ima različite motive i namere. Mislim da niko nije loš čovek. Neko je mlađi i neiskusniji, neko nema dovoljno samopouzdanja, pa se prilagođava drugima. Tako da sutradan kad sve ovo prođe, volela bih da sa svima njima mogu sutra da porazgovaram, da budemo koliko-toliko ok jedni prema drugima – poručila je Ivona tokom opraštajućeg govora.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Nova S

Advertisement