Connect with us

Emisije

Ja volim Srbiju (10. april): Evo koje poznate ličnosti će odmeriti znanje u nedelju

U nedelju, 10. aprila, od 21.00 na RTS 1

Published

on

Ja-volim-Srbiju-Dragana-Kosjerina-2

I ova epizoda omiljenog porodičnog kviza “Ja volim Srbiju” posdeća i otkriva važne, zanimljive i neobične podatke o našoj zemlji.

Šest poznatih ličnosti, raspoređeni u dva tima – uz podršku kapitena timova i publike u TV studiju, trude se da daju što više tačnih odgovora na raznovrsna pitanja o Srbiji – njenoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu i nauci.

Kapiten plavog tima je dr. Nele Karajlić u svoj tim doveo je ove nedelje: violinistkinju Kseniju Milošević, glumicu Mihaelu Stamenković i pevačicu izvorne muzike – Danicu Krstić.

Crveni tim predvodi Nenad Okanović i za pobedu će se ove nedelje boriti u njegovoj ekipi: Stefan Hajdin – fubaler FK Voždovac, poznato lice informativnog programa RTS-a novinarka i urednica – Ivanka Ristovski i pevač Igor Simić.

Voditeljka kviza “Ja volim Srbiju” je Dragana Kosjerina, a specijalni gost u muzičkoj rundi kviza je Karlos Franko iz Meksika.

Sedam igara i šest muzičkih rundi, donose do kraja uzbudljivo i neizvesno nadmetanje u znanju, puno preokreta… Reditelj kviza je Darko Kamarit.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement