Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 7. epizoda: Policija preti RUŽI! A evo i ZAŠTO!

Na kanalu Superstar od 21.00

Published

on

Tajne vinove loze 2. sezona 7. epizoda: Sledi niz novih uzbuđenja u novoj epizodi serije Tajne vinove loze koja se emituje u utorak 5. aprila od 21.00 na kanalu Superstar, i u utorak 12. aprila na RTS 1 od 20.00.

Ruža i Lina prave plan da ubrzaju opremanje svog restorana. Imaju ideju da uposle dizajnera enterijera koji bi sve rešio mnogo brže, ali u dogovoru sa Šandorom.

Za to vreme u Negotinu Vera i Vuk planiraju svoju budućnost. Vuk smatra da je rešenje u tome da se isporuka vina Francuzima prolongira čime bi njih dvoje dobili više vremena da porade na novim buradima, novom vinogradu, i na sorti bagrina. Iako je sumnjičava Vera zna da je to najbolji plan koji mogu da smisle u ovom trenutku.

Dok se Ivanova karijera polako, ali sigurno kreće ka velikom uspehu, u jeleninoj kancelariji događa se nešto neverovatno. Inspektor Molnar je posetio Jelenu, ali samo da bi našao Ružu. Jeleni je čudno što je on traži, a on joj uz preteći izraz lica objašnjava da ima važne informacije za Ružu. Poruku koju bi ona morala da čuje da bi se opametila. O čemu li je reč?

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement