Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 6. epizoda: Jelena ODBIJA Dragića! Ali ima TAJNI PLAN za Vuka! Evo i KOJI

Na RTS 1 u ponedeljak 11. aprila od 20.00!

Published

on

Tajne vinove loze 7

Tajne vinove loze 2. sezona 6. epizoda koja se na RTS 1 emituje u ponedeljak 11. aprila donosi nam neočekivani rasplet i to između Vuka i Jelene. Taman kada su svi pomislili da je Jelena spremna da uz pomoć Dragića zabije Vuku nož u srce, ona oštricu okreće u pravcu Daničinih i Dragićevih leđa. A zašto? Otkrićete u narednoj epizodi serije Tajne vinove loze. 

Vuk i Marko su došli u Suboticu ne bi li otkupili zemlju Baćevića od Božidara. Dok ručaju sa Ružom Jelena poručuje da je zakazala sastanak sa Dragićem. Ruža primorava Vuka i Marka da spavaju u kući, a ne u hotelu što se Vuku ne dopada. Međutim, Marko se oseća prijatno i želi da ostanu.

Veru zanima kakva je situacija u Subotici. Marko je obaveštava da su dogovorili sastanak sa Dragićem. Iako pokušava da ostane hladne glave, Vera ne može da sakrije da joj smeta to što je Vuk blizu Jelene.

Vuk i Jelena saznaju da su kuriri doneli brakorazvodne papire. Jeleni je to čudno, pa odmah poziva kurirsku službu i saznaje da je Ruža preuzela papire. Vuku nije svejedno kada saznaje da su papiri završili kod Ruže, kao i to da ih je ona uništila. Ruža prebacuje Vuku to što je rešio da sve ostavi Jeleni bez da je pitao nju i Zorana, jer zemlja pripada njihovim predacima.

Marku se sviđa život na ranču Tomovića. Vuk pita Marka želi li da kaže Ruži i Zoranu da mu je sin, a on mu odgovora da je njemu svejedno.

Zoran objašnjava svoju ideju o vinu netaknutom svetlom, što je Zoranu pomalo strano. Tada mu Zoran prvi put pominje Kostu. Čini se da je Vuka zainteresovalo to ime.

Taman kad je Stevo hteo da kaže Veri nešto o njenim roditeljima, Mirtea se umešala, verovatno da bi od Vere sakrila neku važnu tajnu.

Vuk, Zoran i Ruža za to vreme, prisećaju se u Subotici  svog dede Tadije kom duguju sve što danas imaju. Vraćaju se u svoje detinjstvo i prisećaju lepih stvari. Vuk im tada otkriva da je Marko njegovo dete. Ruža je, međutim, to već predosetila.

Dragić kasni na sastanak što Vuka nervira, a kada se konačno pojavi predočava njemu, Marku i Jeleni ponudu koju oni ne mogu da prihvate. Dragića ne zanima novac. On otkriva da će pristati da im pokloni zemlju Baćevića ako im Jelena da svoj šer u vinariji. Jelena tada izvodi neočekivan spektakl.  Danicu i Dragića stavlja na svoje mesto i preti im da više nikada ne pominju ime njenog oca, kao i to da neće dobiti ni dinara od vinarije. Jelena obećava da će se postaviti kao direktor vinarije i da će dati sve od sebe da posao drži pod kontrolom. Međutim, kada ostane nasamo shvatmo da Jelena ipak ima neki rezervni plan u rukavu.

Vera odlazi na groblje da položi cveće na spomenik svojih roditelja. Dolazi i Steva. Tu su daleko od Mirtee. Steva otkriva Veri da nije uspeo da nađe nikoga za koga bi se pokazalo da je u rodu sa Verom. Kao da ona nikada nije rođena, baš kao ni njeni roditelji.

Zoran dobija pošiljku od Koste Stamenkovića. Šta li je u paketu?

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement