Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE Dragana Mićalović otkriva: Evo KO je STVARNO Verina MAJKA!

Šta to krije Verina prošlost?

Published

on

Tajne-vinove-loze-Verina-majka-Dragana-Micalovic

Dragana Mićalović otkriva da je u pauzama snimanja druge sezone serije „Tajne vinove loze“ spremala ispite za fakultet. Dok je snimala svoje scene, Dragana je vredno učila kako ne bi popustila na Fakultetu savremenih umetnosti.

– Ništa mi nije bilo teško na snimanju serije. S radošću sam dolazila na set iako sam u to vreme snimala još dve serije i pripremala ispite na akademiji. Čast mi je bila da radim sa sjajnom ekipom iza kamera i plejadom fantastičnih glumaca – priča Mićalovićeva za Informer i dodaje da će njena junakinja u novim epizodama dosta toga otkriti o Veri Smiljanić.

 Milica se pojavljuje u flešbekovima u razotkrivanju Verinog porekla i života. Scenarista je želeo da se u nastavku publika dobro upozna sa životom roditelja glavne junakinje.

Kako se radnja serije „Tajne vinove loze“ vrti oko vina, Dragana ne krije da je upravo to njeno omiljeno piće.

– Vino je jedino alkoholno piće koje konzumiram. Smatram sebe poznavaocem, jer znam šta mi se dopada, a šta ne. Šalim se, uspevam da razlikujem samo suvo i polusuvo vino.

– Najzabavniji na setu je definitivno Nikola Kojo iako nismo imali zajedničke scene, ali smo se često sretali u studiju – priča glumica.

Tajne vinove loze stigle su pred gledaoce kanala Superstar TV ove nedelje, gde se radnim danima emituju od 21.00, a priča o sudbini dve vinarske porodice stiže i na RTS 1 u ponedeljak, 4. aprila, gde ćemo je pratiti radnim danima u 20.00.

Ljubav i vino, dve stvari koje s godinama postaju sve bolje, glavne su teme ove intrigantne porodične sage i u drugoj sezoni, a priča serije nastavlja se tamo gde je stala na kraju prve sezone, te će tako gledaoci otkriti da li će opstati ljubav za koju su se Vuk Tomović i Vera Smiljanić teškom mukom izborili. Videćemo da li će im na tom putu stajati Vukova još uvek zakonita supruga Jelena Tomović koju u seriji tumači glumica Milica Zarić.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Informer

Advertisement