Connect with us

Intervjui

ZORAN PAJIĆ: Da li je za Ognjena iz serije “Kolo sreće” LJUBAV zauvek ZABRANJENA?

Glumac otkriva sve o novoj emisiji “Hajde da se volimo” i TV ulozi

Published

on

Tek što je završio devetomesečno snimanje domaće telenovele “Kolo sreće”, popularni glumac Zoran Pajić oduševio je publiku rolom Slavoljuba u komediji “Femkanje”, po tekstu Jordana Cvetanovića, a u režiji Isidore Goncić, čija je premijera nedavno održana u Teatru “Vuk”.

Dok se raduje novoj ulozi u još jednoj, televizijskoj komediji, otkriva da ima potrebu da se pronalazi u novim žanrovima. A, u kratkom predahu između uloga, odmorio se nekoliko dana u Dubaiju.

– Na poziv prijatelja, posetio sam Svetsku izložbu Ekspo, pred samo zatvaranje. Najviše mi se dopala atmosfera, kao i štandovi Rusije, Saudijske Arabije i Slovenije. Naš štand je takođe bio lep, najveći od bivših jugoslovenskih zemalja – rekao je šarmantni glumac, koji se proslavio ulogom Nikole u sapunici “Istine i laži”, a trenutno ga gledamo kao veroučitelja Ognjena u seriji “Kolo sreće”.

– Mnogo sam zavoleo taj lik, pošten, hrabar, plemenit, topao i pun razumevanja, koji je posvetio život Bogu i slepoj sestri Terezi. Pošto krivi sebe što je ona oslepela, zakleo se da neće imati ništa ni sa jednom ženom, dok ona ne progleda. Taj neraskidiv odnos između sestre i brata retko viđamo u našim ostvarenjima. Imam sestru od tetke Tanju, koju mnogo volim i oduvek mi je oslonac. Tu ljubav prema njoj utkao sam u lik Ognjena. Uživam i u komičnom delu, Ognjenovoj nesnađenosti sa Nađom (Jelena Puzić), jer mu se ona sviđa, a ne sme ništa da ima s njom.

Zoran otkriva da ćemo ga od jeseni gledati u emisiji “Hajde da se volimo” na RTS.

Ana Šupić i ja u emisiji promovišemo veru u ljubav i dobro u ljudima. Išli smo po Srbiji i snimili mnogo priča o raznim ljudima, pogotovo, muzičkim talentima, za koje niko nije čuo. Pružili smo im priliku da pevaju u emisiji, kao da su na nekom svetskom nastupu, a u publici ih je bodrio neko od roditelja, kao podrška. Jedva čekamo septembar da vidimo reakcije gledalaca.

Zoran kaže da će se uskoro posveti u novoj TV ulozi.

– Radi se o komediji, koja je pomalo i drama i sitkom, topla porodična priča, sa dosta likova. Moj lik je komičan i jedva čekam to da radim. Potrebno mi je da se odmaknem od ljubavnih priča. Lepo je to, ali privlače me novi izazovi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Novosti

Advertisement