Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: Pogledajte KOLIKO su smršali UČESNICI od početka emisije! Šokiraćete se! (FOTO)

Neki od njih su se prepolovili!

Published

on

SURVIVOR SRBIJA 2022: Učesnici Survivora i dalje gladuju, a iako su rekli da će „pojesti Stevanove butkice“, on je još uvek u jednom komadu. Možda sa nekoliko kila manje, kao i ostatak takmičara.

Za svega mesec dana takmičenja, koliko već traje uzbudljivi šou program Survivor koji se održava na Dominikanskoj Republici, a emituje u Srbiji ekskluzivno na kanalu Nova S, učesnici su se gotovo prepolovili.

Njihovi obroci su se smanjili na jedan na dan. Uglavnom je to kokos koji dele, ili malo pirinča, ili neka kvalitetnija gozba u vidu ribe, krompira ili sendviča – ukoliko uspeju da pobede suparničku ekipu u nekom od duela za namirnice.

Od samog početka, glad je njihov najveći neprijatelj.

To se možda najbolje ogleda u neretkim slučajevima kada takmičari puštaju suze. Maša Kuprešanin, učesnica crvenog tima, tako je recimo izjavila da je tužna, verovatno jer je gladna.

Stevan Stevanović, najkrupniji takmičar iz plemena, rekao je da konstantno oseća glad i da inače, kada je u Beogradu, može da pojede više od deset jaja za jedan obrok. U Survivoru je, kao nagradu, imao šansu da pojede jedno – ali je bez toga ostao.

Poredeći njihove fotografije sa početka takmičenja – razlika je evidentna.

Ne možemo tačno reći koliko su kilograma takmičari izgubili, ali se jesu „osušili“.

Prva fotografija u tekstu nastala je 26. marta ove godine, a druga, pre oko nedelju dana.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Prinstskrin

Izvor Film i TV/Nova S

Advertisement