Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: Stevan ISPADA iz takmičenja? A evo i ZAŠTO!

Hoće li se želje gledalaca konačno ostvariti?

Published

on

Survivor 2022 (2)

Survivor Srbija 2022: Takmičar crvenog tima nije se dokazao ni u jednoj igri, a simpatije gledalaca nije dobio ni ponašanjem, pa mnogi komentarišu da je sposoban samo na – Instagramu.

Stevan Stevanović je pri ulasku u Survivor delovao kao neko ko ima velike šanse da pobedi u Survivoru. Njegovo iskustvo u profesionalnom sportu, pretpostavili smo, trebalo je da mu donese veliku prednost u odnosu na ostale takmičare, ali se to nije desilo.

Iako se ragbijem bavi godinama, Stevan je više puta pokazao da mu fizička snaga nije od mnogo pomoći tokom zahtevnih izazova u Survivoru.

Pored toga, čini se da ne doprinosi ni u ostalim aktivnostima na ostrvu (ne peca, ne kuva, ne ističe se gotovo ni u čemu). Možda mu se sve ovo i ne bi zamerilo da u poslednjih nekoliko epizoda nije pokazao izrazitu želju da Nađu prikaže kao najslabiju kariku, a sve je kulminiralo sinoć.

Nakon kritika koje je dobila od Milice Dabović, svoje drugarice, Nađa je zamalo usvojila njeno mišljenje da je najslabija karika svog tima, iako to nije istina. Stevan se sa tim mišljenjem složio i tokom sinoćne epizode pokušao da objasni Nađi kako zbog toga ne treba da se ljuti.

– Mi imamo tebe i Minu, koje u suštini više gubite nego što dobijate. Mi u startu imamo minus četiri boda, ako igrate dva puta. Ti kad gledaš sa objektivne strane, normalno je da će neko da nominuje tebe da ispadneš zato što ti nama smanjuješ šanse mogućnost da pobedimo. Da si ti pola-pola, u smislu da jednom izgubiš, a drugi put pobediš… Sa druge strane, postoje očekivanja da ćeš ti da budeš bolja, u smislu da ćeš da napreduješ i da ti držiš konce u svojim rukama niko ne bi glasao za tebe, ali… Kada gledaš sa strane, tvoja ili Minina pobeda zavisi isključivo od sreće“, rekao je Stevan Nađi tokom privatnog razgovora.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Prinstskrin

Izvor Film i TV

Advertisement