Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: Konačno! Nađa DOKAZALA da nije NAJGORA! Evo i KAKO!

Veliki preokret za NAĐU!

Published

on

Survivor Srbija 2022 (12)

Survivor Srbija 2022: Takmičarka crvenog tima šou programa Survivor, Nađa Erić, već neko vreme je okarakterisana kao najslabija karika. Nađa je sada dokazala da to nije, te je u današnjoj igri ostvarila neverovatan uspeh i donela svom timu poen.

Fudbal na pesku je igra koja će danas doneti namirnice pobedniku.

Nakon što je Nađa dala gol, ceo crveni tim je skandirao i radovao se zbog njenog, ali i njihovog uspeha.

Nešto pre toga plavi tim je izneo svoje mišljenje o tome što crveni uporno tvrde da je Nađa njihov najslabiji takmičar. Ipak, plavi ne misle tako, te nisu krili da misle da je to ipak Mina.

„Stevan i Nađa su isti, a Mina je imala samo dve pobede“, rekla je Tena.

Tomislav je prokomentarisao kako je to najverovatnije zbog toga što Minu svi vole kao osobu, pa je zbog toga izbegla nominaciju.

Pripadnici Plavog tima smatraju da je Nađa povučena i da se zbog toga svaki njen poraz preuveličava iako ona ima podjednak učinak kao i, recimo Stevan. S druge strane Maša je objasnila zašto su dve Minine pobede važnije od procenta uspešnosti koji je Nađa ostvarila.

Tena je mišljenja da Nađa uopšte nije slaba, već da nije svesna svoje snage i da je od početka serijala, baš kao i Mina mnogo napredovala. Ipak, pokreće se pitanje ravnopravnosti žena i muškaraca u takmičenju, jer bi prema nekoj logici po svom učinku Nađa morala da se meri sa Stevom, a ne sa Minom.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Advertisement