Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022 Otkrivamo: Nađa ni ove nedelje NEĆE biti IZBAČENA! A evo i ZAŠTO!

Situacija se preokreće u Nađinu korist…

Published

on

Survivor Srbija 2022

Survivor Srbija 2022: Tema o neravnopravnosti muškaraca i žena već nekoliko dana je glavna tema o kojoj pričaju takmičari Survivora. Naime, nakon što je Boki Perić rekao da Stevan i Nađa imaju isti broj uspeha u igrama, takmičarka je rekla da bi trebalo da budu jednaki, a da ipak oseća da nije tako.

Kako je Nađa u današnjoj igri bila veoma dobra i donosila je bodove svom timu, Stevanu nije ostalo ništa drugo, nego da je pohvali, iako ju je ranije nekoliko puta kritikovao.

Istina, nije bila baš neka svesrdačna pohvala, već više konstatacija da je Nađa svojim golom preokrenula situaciju postigavši pogodak sa razdaljine od 15 metara, što nije nimalo lak zadatak čak ni za muškarce. Posle toga, kako je primetio Steva, žene su dobile polet i prikazale odlično umeće koje je namučilo crveni tim.

Mina je ipak podbacila u ovoj igri primivši čak dva gola, a kako je i sama priznala nije baš najveći znalac na polju fudbala tako da je obećala sebi i ostalim takmičarima da će dati najviše od sebe, a izgleda da to, ipak, nije bilo mnogo.

Činjenica je da se situacija polako menja u Nađinu korist, pa je sve izglednije da Nađa neće ispasti iz takmičenja ni ove nedelje,

Koje je vaše mišljenje – hoće li izbacivanje ponovo zaobići Nađu?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement