Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: ŠOK! Moćni STEVA se GUŠI u SUZAMA! Razlog će vas ŠOKIRATI!

Da li je Steva odustao od mišića?

Published

on

Survivor Stevan

SURVIVOR SRBIJA 2022: Takmičar crvenog tima do sada je bio smiren i držao svoje emocije pod kontrolom, ali jedan događaj je sve promenio.

Stevan Stevanović je u Survivor ušao sa jasnom namerom – da pobedi. Njegovi mišići i sportsko iskustvo su ga na početku takmičenja izdvojili od ostalih učesnika, ali je vremenom stekao drugačiju reputaciju.

On se jednom delu gledalaca ne dopada zbog ozbiljnog stava, kao i činjenice da retko pokazuje emocije.

Za razliku od Milice Dabović ili Nađe Erić, koje neretko pred kamerama otkrivaju svoju emotivnu stranu, Steva je do sada bio prilično staložen i suzdržan kada je pokazivanje osećanja u pitanju.

Sve to se promenilo tokom sinoćne epizode kada je, kao poklon zbog pobede crvenog tima, dobio priliku da vidi video poruku svog prijatelja Brane.

On mu je u snimku rekao da kod kuće sve funkcioniše kako treba i da ne mora da brine ni oko čega, pomenuvši i Stevinu devojku Milicu. Stevanović je emotivno reagovao na uključenje prijatelja za kojeg je kasnije rekao da je „najčistija osoba koju je upoznao u životu“.

Da li će mu pokazivanje emocija pomoći da pridobije nove simpatije kod gledalaca ostaje da saznamo u narednim epizodama,

Podsetimo, on je na meti kritika bio i zbog toga što je često nazivao Nađu najslabijom karikom, iako je ustanovljeno da imaju isti broj pobeda.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Nova S

Advertisement