Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: Prva ljubav na POMOLU? Njih DVOJE će se PRVI SMUVATI u takmičenju?

Ona njega voli, a on nju???

Published

on

Survivor-Srbija

SURVIVOR SRBIJA 2022 Mina Nikolić, ćerka glumca Marka Nikolića, pre nekoliko nedelja je priznala da u Survivoru ima simpatiju, dugonogog konobara Vladimira Govedaricu, kako su ga prilikom gostovanja u jutarnjem programu Probudi se na televiziji Nova S nazvali njegovi kumovi.

Prilikom razgovora za kamere Nova S, Mina Nikolić je priznala joj se pomalo dopada Vladimir, iako, osim standardnog ćaskanja, redovnog bodrenja i nevinih dodira, ništa između njih dvoje nije bilo. Vladimir je kasnije, s druge strane, rekao da o ljubavi ni ne razmišlja i da mu se niko u Survivoru ne sviđa.

Pomalu pometnju je u ceo platonski odnos unelo i Vladimirovo držanje za ruku sa Milicom Dabović.

Ipak, mnogi na društvenim mrežama se ne bi složili sa Vladimirom i ubeđeni su da između Mine i njega ipak ima hemije, te da je ona očigledna.

Nakon što su Vlada i Mina pre dve večeri zajedno učestvovali u igri, na Tviteru se ova tema ponovo pokrenuta, te je bilo više desetina tvitova u kojima ih gledaoci popularnog takmičarskog šou programa nazivaju idealnim parom i smatraju da su u potpunosti stvoreno jedno za drugo. Navode da čak i fizički liče jedno na drugo.

Jedna korisnica Tvitera podelila je kratak video snimak na kom se vidi kako su se Mina i Vladimir zajedno radovali nakon igre, a on je nju tom prilikom poljubio u glavu.

Ovakvi komentari i podrška dvoma takmičarima izazivaju dodatne simpatije među onima koji su pojedinačno navijali za glumicu, ili za njega.

Postoje i tvrdnje da ih oboje vozuje i teška životna priča, odnosno, gubitak roditelja.

U jednoj od prvih epizoda Survivora, Vladimir Govedarica je prilikom okupljanja oko vatre, u noćnim satima, podelio sa takmičarima iz crvenog tima svoju tešku životnu priču. Rekao je da mu je tokom prošle godine od korone preminuo tata, a onda se i rasplakao pred kamerama.

Mina Nikolić je potom rekla da se saoseća sa njom, a prilikom komentarisanja, sutradan, istakla je da joj je žao zbog Vladimira.

S druge strane, Mina je pričala o svom ocu, glumcu Marku Nikoliću, koji je preminuo samo godinu dana ranije, u januaru 2019. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Nova S

Advertisement