Connect with us

Domaće serije

DRŽAVNI SLUŽBENIK 3 Milan Marić otkriva SVE o novoj sezoni! Evo ŠTA čeka Lazara u nastavku!

Lazar će morati da plati svoje dugove

Published

on

Državni službenik 3 startuje premijerno na kanalu Superstar u subotu 23. aprila sa 12 novih epizoda koje nas vode na početak pandemije koronavirusa, a Lazara Stanojevića koga glumi jedna od naših najvećih mladih zvezda, glumac Milan Marić, stavlja pred nove profesionalne, ali i životne izazove.

– Delimično smo sve znali o tome iz prve ruke, jer je to stvar koja je sve nas zadesila. Niko se nije nadao, niti verovao, da će krajem 2019, a početkom 2020. zavladati korona i da će nam sledeće dve godine proteći kako su protekle. Imali smo lično iskustvo, i to svako svoje, kao i odnos prema ovom problemu. Sa te strane možda je bilo lakše raditi na ovoj seriji, jer sam imao lično iskustvo kao inspiraciju – Otkriva Milan Marić u razgovoru za Blic.

A šta čeka Lazara u nastavku?

– Kraj prve sezone bio je njegov profesionalni i emotivni krah, a u drugoj sezoni prikazana je njegova borba sa samim sobom, a zatim i sa poslom koji ga je sve više opterećivao, kao i sa suprugom. Iako je uspeo da se odupre tom osećanju da bi trebalo da se sveti, on ipak odlučuje da se vrati nazad. Nastavak sezone je u znaku njegovog povratka, ali ipak, moraće da plati cenu onoga što mu se izdešavalo. Emotivno je to veoma turbulentno, jer je pitanje koliko zaista veruje ljudima oko sebe, a koliko je sebe ubedio da mora da im veruje. Takođe, treća sezona daje prostor mlađoj generaciji koja je napravila smenu unutar vodeće strukture i preuzimanju službe, ali ni to neće ići onako kako su zamišljali jer im se na samom startu događa korona i nešto je u potpunosti izvan njihovih moći i kontrole – zaključuje Milan Marić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Irena Canić

Izvor Film i TV/Blic

 

Advertisement