Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA Slaven Došlo otkriva SVE o 6. sezoni! Evo KOGA će ON GLUMITI!

Novi ciklus donosi nekoliko VELIKIH iznenađenja

Published

on

Ubice mog oca 6

Ubice mog oca 6 u novoj sezoni, kako smo videli, doneće nam priču o novom društvenom problemu, koji je veoma aktuelan ovih dana. Posle napastvovanja, srednjoškolskog nasilja i sekti na red dolazi i jedan od najstarijih poroka – kocka. Jednu od zapaženih uloga u nastavku igraće i glumac Slaven Došlo, koji je je upravo zavšio sa decenijskim učešćem u mjuziklu „Glavo luda“ gde je tumačio lik Milana.

Hoće li mu nedostajati ova rola, i šta možemo da očekujemo od role u šestoj sezoni serije „Ubice mog oca“ Slaven otkriva u intetrvjuu za domaće medije.

– Bila je to predstava u kojoj sam prvi put zaigrao u Pozorištu na Terazijama, čiji sam sada stalni član. Tada sam upoznao brojne kolege sa kojima sarađujem i danas – poručuje Slaven, ne krijući da je zbog ove predstave otkrio koliki je zasita obožavalac Zdravka Čolić, budući da zna gotovo svaku pesmu.

A šta nas očekuje u šestoj sezoni serije „Ubice mog oca“?

– Ne mogu trenutno ništa da otkrivam osim toga da će biti veoma zanimljivo, jer je o veoma složenoj ulozi reč. Inače, snimam i drugu sezonu serije „Branilac“, kao i jedan divan kratki film u Hrvatskoj – kaže Došlo.

Ubice mog oca 6 prema rečima glumca Tihomira Stanića u emisiji Puls Srbije govorio otkrio je da je jedna od glavnih tema kojima će se sledeća sezona baviti ozbiljan i opasan društveni problem – kocka.

Jedno od najpoznatijih glumačkih imena. Od onih od kojih mlađe generacije uče.

A koliko je važno stalno se nadograđivati, dokazuje i lepeza različitih uloga koje je u kratkom periodu pružio publici.

– Ta serija je meni jako lepo iskustvo. Veoma je uspešna serija. Ja sam pozorišni glumac pre svega. Sada sam malo više na televiziji. Kada se skupimo, posle godinu dana, pričamo. Radio sam sa Rsdošem Bajićem „Psi laju, vetar nosi“, onog dana kada sam tu seriju završio, počeo sam novu sezonu serije „Ubice mog oca“ – rekao je glumac Tihomir Stanić.

Glumac Tihomir Stanić se osvrnuo i na koje će se teme bazirati sledeća sezona serije „Ubice mog oca“.

– Publika polako saznaje šta se sve dešavalo, a u prošlom toku, imali smo u petoj sezoni temu sekti, u najnovijoj sezoni naslje, silovanja. Sada imamo kocku, kao jedan ozbiljan društveni problem. Ljudi prepoznaju da se to njih tiče. Da to nije neki prazan prostor, već se stvarno dešava – rekao je Tika Stanić u Puslu Srbije na Kurir televiziji.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/Instagram

Izvor Film i TV/Kurir/ Super TV

Advertisement