Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 163. epizoda: Elena i Kosta su na KORAK od MARINIH miliona! I to zahvaljujući GOCI! Evo i KAKO!

Ali sledi ŽESTOKA UCENA! A evo i čija!

Published

on

Kolo sreće 162
Kolo sreće 163. epizoda koja je na programu u ponedeljak 25. aprila od 21.00 na TV Prva donosi nam jednu ucenu i jednu šansu da se zlikovci konačno dočepaju onoga što im ne pripada. Kada kažemo zlikovci, tu mislimo na Kostu i Elenu, a za ucenu je, naravno, kao i uvek, zadužena Persida.
Goca moli majku da je jednom u životu posluša i ostavi pola miliona evra u kući. Uverena da je ta ideja dobra, Mara svoju odluku saopštava Eleni i Petru.
Kada joj Branislava otkaže poslušnost, Persida odlazi kod Elene i traži pomoć, u suprotnom, njen pasoš će završiti u policiji…
Kucnuo je i čas odluke, a Tereza želi da joj zavoje sa očiju skine niko drugi do Filip. ​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 163. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement