Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: Nađa zbog Milice Dabović BRIZNULA U SUZE! Zbog OVOGA pred njom NE PROGOVARA!

Da li je Milica ovog puta preterala?

Published

on

Survivor Srbija 2022

SURVIVOR SRBIJA 2022: Nakon više nedelja čudnog odnosa Milice Dabović i Nađe Erić, kao i Nađe i Stevana, sinoć smo imali priliku da vidimo svojevrsnu kulminaciju kada se najmlađa takmičarka Surivora doslovno raspalakala pred kamera.

Iako joj ovo nije bio prvi put da lije suze zbog Dabovićeve, Nađa je u jučerašnjoj epizodi pokazala do koje mere bi joj značila njena podrška.

Pre nego što je crveni tim izašao na glasanje i najveći broj glasova za ispadanje dao Ramizu Gusincu (koji je kasnije i napustio Survivor izgubivši od Gorana), takmičari su govorili o atmosferi u kampu.

Najpre je Stevan rekao Nađi da „nema mišljenje ni o čemu“, kao i da je potrebno da se „stabilizuje“.

„Ti pričaš toliko kontradiktornih stvari. Ti sama nemaš formirano mišljenje o sebi, ni o drugima. Suštinski, kada bi imala, bilo bi ti lakše“, počeo je Stevan u svom stilu, pa dodao:

„Potrebno je da se malo stabilizuješ. To je sa jedne strane normalno, zbog godina i svega“, naveo je on.

Ipak, nju su najviše pogodile reči koje je nešto ranije čula od Milice Dabović, zbog kojih je, kako je dodala, ponovo izgubila samopouzdanje.

„Meni je Milica posle fudbalske utakmice prišla i ja sam rekla svoje mišljenje. Posle svih ovih duela sam se malo opustila, pa sam krenula više da pričam. Njene reči su bile: ‘Mala, mnogo si počela da pametuješ. Mnogo si počela da pričaš, mnogo si dala sebi za pravo, moraš više da ćutiš…’ A razlog zašto sam ponovo izgubila sigurnost je zbog toga što mi je rekla da ja to ne vidim, ali da mi ljudi komentarišu iza leđa, kao i da će mi ona jedina prići i to iskreno reći“, otkrila je Nađa.

„Ne volim manipulaciju, sad sam se rasplakala jer znam da pričaju meni iza leđa. Oni pričaju sa mnom kao da imam 10 godina“, pokušala je da objasni atmosferu koja trenutno vlada u crvenom timu.

Nađa jeste najmlađa takmičarka, ali nije mnogo mlađa od, primera radi, Maše Kuprešanin. Ipak, njoj se često sugeriše da se zbog godina teže suočava sa izazovima u Survivoru. Manjak samopouzdanja koji se vremenom pojavio, ističu mnogi tviteraši, dolazi zbog komentara Milice Dabović. Nađa je u jučerašnjoj epizodi otkrila i da je u njenom društvu „manja od makovog zrna“.

„Kad je Milica u društvu ja pokušavam da ćutim što više jer znam da joj smetam. Želim da poštujem svaku njenu reč, ali nekad je previše. Ne mogu da dozvolim da neko manipuliše jer osećam to, nisam baš toliko mala. A da ne pričam o tome da sam odrasla sa dobrim manipulatorom i naučila to“, ispričala je Nađa, pokušavajući da ne zaplače.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Nova S

Advertisement