Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022 Otkrivamo: Evo zašto je iz takmičenja ispao RAMIZ, a ne GORAN! Razlog će vas ŠOKIRATI!

Ovakav rasplet niko nije mogao ni da ZAMISLI

Published

on

Survivor Srbija 2022

Survivor Srbija 2022: Ramiz Gusinac iz crvenog tima sinoć je izgubio u duelu sa Goranom i napustio popularni šou program Survivor.

Bilo je teško predvideti koga će crveni sinoć nominovati imajući u vidu to da se tokom prethodne dve nedelje vredno radilo na tome da se Nađa Erić predstavi kao najslabija karika. Ona je prethodne večeri uspela da se spasi, a za najslabiju kariku proglašen je najstariji takmičar – Ramiz Gusinac.

On je sa četiri glasa otišao da se bori u igri za eliminaciju protiv Gorana iz plavog plemena. Iako se očekivalo da će duel potrajati, Gusincu je ubrzo ponestalo snage, pa je Goran vraćen među svoje pleme.

Ramizu je poraz teško pao, najviše zbog prijatelja koje je stekao u Survivoru. On je istakao da mu je drago što izlazi iz takmičenja u dobrim odnosima sa celom ekipom, iako tako nije bilo na početku. Kada je stigao u Dominikansku Republiku više puta je imao verbalne okršaje sa Milicom Dabović, ali su vremenom uspeli da izglade odnos.

Gusinac je poseban odnos imao sa Jovanom Tomić, koju je često nazivao svojom ćerkom. Nju je Ramizovo ispadanje iz Survivora potreslo, pa je uplakano slušala njegov govor o tome koliko mu svi iz tima znače.

Činjenica da je baš Ramiz napustio takmičenje gledaoce je iznenadila i zbog toga što je Goran u prethodnoj epizodi izričito naglasio da se neće vraćati u Survivor nakon igre za eliminaciju. Njemu nije bila jasna logika kojom su članovi plavog tima izglasali njega za najslabiju kariku jer gotovo uvek pobeđuje u igrama. Goran je istakao da se u plavom plemenu napravio klan koji odlučuje ko će ići u igru za eliminaciju.

Njegove tvrdnje potkrepila je i Sumeja rekavši da „nikada ne bi glasala za ženu“.

„Cure su moje i na njih ne dam. Ja na žene ne dam. Nisam neko ko govori samo ‘žene, žene’, ali svuda gde sam se našla u životu muškarci su imali prednost, svuda su muškarci iskorišćavali žene da bi došli do nečega, tako da ja ovde ne dam na njih“, poručila je ona.

Zbog Goranovih ranijih reči mnogi su pomislili da će predati igru za eliminaciju, vođen svojim prethodnicima Kristijanom i Hrvojem, koji su izašli iz Survivora iz revolta prema svom timu. To se ipak nije desilo, pa je kući otišao Ramiz.

Njegovo vreme u Survivoru ostaće upamćeno po tome što je neretko iskazivao najdublje emocije pred kamerama, pa su gledaoci više puta bili u prilici da vide njegove suze. Ramiz nikada nije krio da mu porodica jako nedostaje, što je potvrdio i u oproštajnom govoru, istakavši da je Bog očigledno planirao nešto drugo za njega i da odlazak iz Survivora znači da će uskoro moći da vidi svoje najbliže.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Nova S

Advertisement