Connect with us

Domaće serije

AVIONDŽIJE ponovo LETE! Stiže NOVA SEZONA! A evo i KADA i na KOM KANALU!

Spremite se za 48 novih epizoda!

Published

on

Aviondžije nastavljaju svoj let! I to već od četvrtka 19. maja u 20.00, a upravo u tom terminu na kanalu Superstar novih 48 epizoda gledaćemo svakog radnog dana narednih nedelja.

Ovaj sitkom zajedno su kreirali Hype produkcija i Telekom Srbija, a rediteljska palica ovoga puta je u rukama Suzane Purković. Od stare posade ostali su Goksi, Dana, Mile, Ceger, Medena… Njima će se pridružiti novi glumci Ivan Đorđević, Mladen Sovilj, Dunja Stojanović i Sofija Juričan koja će se naći u ulozi pilota.

– Veoma mi je drago što sam pozvana u sjajnu ekipu, od organizacije do onih koji režiraju, pišu i učestvuju u čitavoj kreaciji ove serije. To je uglavnom ženska ekipa, tako da su se žene ozbiljno udružile. U skladu s novim vremenima, razbijaju se razne predrasude, pogotovo kada je reč o ženama, pa je baš lepo što ću ulogu pilota, odnosno kapetanice leta, sada igrati ja, kao žena. Lik koji igram je vrlo interesantan, to je žena sa velikim Ž. Biće to lepo uživanje uz odlične uslove. Imali smo i obuku od strane inženjera i pilota, tako da mnogo toga još treba savladati, ali veoma mi je interesantno. Jedva čekam, polećemo uskoro – istakla je Sofija Juričanin nedavno za Kurir.

Kako će posada ove godine reagovati na pilota ženskog roda i kako će se stari likovi snaći u potpuno novim i neočekivanim situacijama ali i gde su nestale stare ljubavi i da li će se vratiti, saznaćemo već za koji dan.

– Serija “Aviondžije” je inspirisana istinitim doživljajima stjuarta i pilota. Njihove lude avanture sa svih strana sveta, su kroz našu komičku prizmu dobile još luđi karakter – priča scenaristkinja Tanja Ilić.

Bojana Kovačević, koja tumači Danu, kaže da u novim epizodama dolazi do promene među članovima posade, međutim Dana ostaje perser i u ovoj novoj posadi i tu se dosta dobro snalazi.

– Uvek je spremna za nove izazove, i dalje je stroga i zahtevna ali Dana je i lafica. Veoma sam zavolela Danu i ona jeste moj glumački izazov. Miletov i Danin odnos se stabilizovao otkada su dobili sina, u ljubavnom su odnosu i ono što je neka nova njihova tema jeste kako odgajaju sina.

Novi lik u ekipi je Sofija Juričan koja igra lik sposobne kapetanice aviona.

– Jako mi je drago što sam pozvana u sjajnu ekipu, od organizacije do onih koji režiraju, pišu i učestvuju u čitavoj kreaciji ove serije. To je uglavnom ženska ekipa, tako da su se žene ozbiljno udružile. U skladu sa novim vremenima, razbijaju se razne predrasude, pogotovo kada su u pitanju žene, pa je baš lepo što ću ulogu pilota, odnosno kapetanice leta, sada igrati ja. Moj lik je vrlo interesantan – ona je žena sa velikim Ž. Imali smo i obuku od strane inženjera i pilota, tako da mnogo toga jos treba savladati ali veoma mi je interesantno.

Ekipi se pridružio i Ivan Đorđević koji ističe da su epizode sjajno napisane i da pružaju ogroman komični potencijal u glumačkoj igri.

– Iskren da budem, dugo nisam igrao komediju, a nikada do sada nisam igrao stjuarta. Stanko je na prvi pogled jedan smušenjak i dosadni odlikaš ali to je samo jedna ljuštura iza koje se krije sjajan i topao tip – priča Đorđević.

Njegov kolega Mladen Sovilj otkriva da u seriji tumači ulogu Bebe, naizgled rasejanog momka malverzantskih sklonosti, dok se ubrzo ne rasvetli njegova mekana i brižna strana koju nevešto krije ispod te maske.

– Radujem se snimanju u narednim mesecima. Imamo sve šta je neophodno: dobru glumačku ekipu, duhovit tekst, dobru energiju i rediteljku da nas kroz sve to sprovede sa uživanjem – naglašava Mladen.

Foto Promo Telekom Hype

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic/Kurir

Advertisement