Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 181. epizoda: Bojan saznaje od čega je BOLESTAN! Doktor NEMA dobre vesti! Evo i koje su!

Jelisaveta je ovog puta bila u pravu

Published

on

Kolo sreće 181

Kolo sreće 181. epizoda koja je na programu TV Prva u četvrtak 19. maja od 21.00 konačno će nam razjasniti od čega je Bojan bolestan, ali i koja će biti Kaćina i Spasina sudbina, kao i to da li je Zorin i Momčilov plan u opasnosti. Pa, da krenemo redom.

Zora zabrinuto pita Momčila šta će da rade ukoliko onaj ko se dokopao njegovog telefona i laptopa, pronađe sve što je unutra. Srećom, Momčilo ima ideju – ključ je u fotografiji.

Nakon što saznaju da Spasa čeka dete sa drugom ženom, Kaćini roditelji pokušavaju sve kako bi ćerku izvukli iz sela. Kada joj brat kaže da bi trebalo da zaboravi na malu Biljanu i prepusti stvari zakonu, Tereza neće moći da ćuti. Sasuće Ognjenu sve u lice.

Zora dobija neočekivanu posetu…

Nakon što mu je pozlilo, Bojan završava u ambulanti, a doktoru se ne svideti ono što UZ pokazuje…​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 181. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement