Connect with us

Domaće serije

TOP 10 NAJVRELIJIH SCENA koje smo gledali u DOMAĆIM SERIJAMA ove TV sezone

Perverzije, lisice, gole muške zadnjice… svega smo se nagledali u proteklih devet meseci

Published

on

Televizijsku sezonu koja se polako privodi kraju pamtićemo i po domaćim serijama u kojima je bilo i dosta vrućih scena sek*a. Po nepisanom pravilu, u ovakvim scenama prednjačile su krimi-drame, mada je strast prštala i u sapunicama. U nastavku teksta predstavljamo vam TOP 10  najvrelijih scena koje ćemo pamtiti iz odlazeće, 2021/22 sezone.

Besa

Među novijim likovima u popularnoj seriji “Besa” je i jedna misteriozna plavuša koja igra strogu inspektorku Interpola. Ona, između ostalog, ima vrele scene sek*a sa kolegom Petritom Kocijem, kog glumi Miloš Timotijević. U pitanju je slovenačka glumica Katarina Čas, koja se u ulozi Lare Pirš susreće sa inspektorom Petritom Kocijem i s njim ima sek*i scenu u autu.

Milos-Timotijevic-Katarina-Cas-Besa-2-epizoda-6

U seriji Besa gledali smo još vrućih scena, a među njima se izdvaja i ona između muzičara i glumca Relje Popovića i makedonske glumice Kamke Točinovski. Relja se u ulozi telohranitelja narko-dilera Luke Domca upušta u aferu sa Anom. Se*s uz dosta opijata kod njih dvoje prati i napet razgovor budući da je on sve vreme znao ko je kriv za ubistvo njenog brata, a ćutao je.

Nečista krv

Tašanu, snahu Hadži Trifuna i udovicu njegovog sina, u seriji “Nečista krv” tumači glumica Anđela Jovanović, ćerka glumca Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić. Ona se u trećoj epizodi tokom snimanja intimnih scena skinula pred kamerama. U jednom trenutku Tašana je, naime, skida odeću sa sebe i obnažena sedi na krevetu, što je jedna od scena najviše nabijenih erotikom.

I glumica Katarina Radivojević koja igra Cone u seriji “Nečista krv” imala je vruće scene. Cone koja predstavlja savremenu ženu zavela je mladog lokalnog učitelja i bez imalo ustručavanja ga odvela u svoje odaje. Nakon toga su usledile intimne scene u kojima je Katarina bila potpuno gola.

Crna svadba

Na terasi jedne luks zgrade u bazenu opasan frajer je sa dve devojke dok sve to posmatra polunaga glumica Jelena Đokić, i to vezana za stub. To je samo jedna od scena iz prilično mračne serije “Crna svadba” koja je publiku uvukla u svet vlaške magije. Ubrzo su mnogi poželeli da saznaju i nešto više o moćnom čoveku iz senke s kojim se viđa lepa psihološkinja koju igra Jelena Đokić.

Crna-svadba-Jadran-Malkovic

Jadran Malkovič

U pitanju je nemačko-britanski glumac Jadran Malkovič, koji ima srpsko poreklo, ali i isto prezime kao znatno poznatiji kolega Džon. I Jadran se u ovoj sceni pojavio kao od majke rođen, tačnije pokazao je svoju guzu, posle čega su žene poludele za njim.

Vreme zla

Scena koja ostavlja prilično gorak ukus u ustima zbog onog što sledi posle je i ona u kojoj se Milena i Mladen ponovo nalaze. Naime, prethodno Milena Katić u povratku vozom za Valjevo sreće SKOJ-evca Mladena Delića. Uplašen od Nemaca, on je moli da mu pomogne. Nakon velike eksplozije putnici u zbegu jure niz polje. Među njima su i Milena i Mladen koji negudo potom, usred ratnog vihora, vode ljubav sakriveni u polju. Međutim, nakon toga Mladen pokušava da pobegne, ali ga ubijaju, dok Milena ostaje skrhana. Nada Šargin u seriji ima i bliske scene sa Goranom Bogdanom.

Azbuka našeg života

U savremenoj drami, u kojoj smo takođe gledali Jadrana Malkoviča, bilo je nekoliko scena sek*a između njegovog lika Uroša i ljubavnica Sare i Ane, sa kojom je prevario suprugu Vesnu. Isidora Simijonović, koja tumači lik Ane, u jednom momentu pokazala je gole grudi, na radosta muškog dela publike, dok je Jovana Stipić izmamila uzdahe u crvenim halterima.

Azbuka-naseg-zivota

Tajne vinove loze

U popularnoj domaćoj sapunici “Tajne vinove loze” nije bilo golotinje, ali je zato druga sezona prštala od sek*a i to divljeg. Za to su ponajviše zaslužni Marko i Andrijana, koje tumače Marko Vasiljević i Iva Manojlović. Mada su nekoliko puta strasno vodili ljubav u krevetu, te scene naspram one divljačke u poslednjoj epizodi u podrmu vinarije Smiljanić izgledaju čedno.

Tajne-vinove-loze

Močvara

Nakon što su već isplivale eksplicitne scene miljenika žeskog dela publike Gorana Bogdana iz serije “Močvara” na RTS-u, još jedna scena intimnog odnosa iz iste serije skrenula je pažnju gledalaca.

Mocvara

Naime, lepa makedonska glumica Sara Klimovska, koja ima nagradu u Berlinu “Evropska zvezda u usponu”, ima ljubavnu scenu sa Muhamedom Hadžanovićem, a upravo ova scena oduzela je dah svima koji su odgledali epizodu.

Ubice mog oca

Najvrelija scena sek*a dogodila se u petoj sezoni serije “Ubice mog oca”. Glumica Sandra Ljubojević, inače, rodom iz Banjaluke, koja je igrala direktorku škole Svetlanu, povezanu sa sektom, pokazala je sve svoje atribute u 11. epizodi ove krimi-drame.

Ubice-mog-oca

Naime, Svetlana je prisustvovala jednoj od žurki koje organizuje sekta, a na kojima se primenjuju orgije. Zahvaljujući ovim scenama, Sandra je skrenula pažnju muškog dela publike.

Pevačica

Glumica Jelena Mur, koja je imala zapaženu ulogu u filmu “Dara iz Jasenovca”, još više je skrenula pažnju javnosti na sebe ulogom ljute rivalke folk zvezde Milice Pavlović u seriji “Pevačica”. A budući da ni ovu krimi-dramu nije zaobišla scena sek*a, videli smo Jelenu kao Emiliju kako vodi ljubav sa kompozitorom Vladom, koga je tumačio Miloš Timotijević.

Državni službenik

Milan Marić polako, ali sigurno izbija u prvi plan najpoželjnijih mladih glumaca, i to ne samo u glumačkom smislu. Glumac svojom pojavom i fizičkim izgledom naročito privlači pažnju gledateljki koje ga smatraju jednim od najatraktivnijih muškaraca na domaćoj glumačkoj sceni.

Milan Marić

A treća sezona serije “Državni službenik” umalo je ispunila sve njihove “najbezobraznije” želje u vezi sa Marićem. Naime, u domaćim medijima osvanula je fotografija na kojoj se vidi popularni glumac u vreloj akciji – do gole kože. Međutim, producenti (sram ih bilo) ipak su rešili da ove kadrove ne stave u nastavak serije jer su bili suviše eksplicitni.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement