Connect with us

TV

TV PREMIJERA “JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE”: Saznaj kada i na kom kanalu!

Zagrejavanje pred početak snimanja 2. sezone serije

Published

on

Juzni-vetar-2-Ubrzanje-TV-premijera

Posle uspešnog bioskopskog života u zemlji i regionu, film “Južni vetar 2: Ubrzanje” stiže i na male ekrane. Glavni glumački dvojac Miloš Biković i Miodrag Radonjić ponovo se našao u rolama kriminalaca Maraša i Baće.

Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, on ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove. Vrebajući povoljnu priliku, Maraš po zadatku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju. Tamo ga zatiče vest da je njegov mlađi brat kidnapovan i samo on može da ga spasi. Zbog toga će Maraš morati da promeni planove.

Ovo je kratak deo onog što gledaoce očekuje u televizijskoj premijeri drugog nastavka popularne domaće krimi-drame “Južni vetar”, koji će biti prikazan u sredu, 25. maja, od 21.50 na Superstar TV.

Režiju potpisuje Miloš Avramović, a u ostalim ulogama pojavljuju se Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković, Luka Grbić, Anastasija Everol, Mladen Sovilj, Nenad Handanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement