Connect with us

Domaće serije

VAŽNO OBAVEŠTENJE! KOLO SREĆE menja TERMIN! Evo kada gledamo NOVU EPIZODU!

Serija neće biti emitovana u 21.00

Published

on

Kolo sreće

Kolo sreće će nas u sredu 25. maja iznenaditi. Radnjom svakako, ali to neće bi jedini šok koji stiže iz kuhinje Mare Raketić. Još jedno od iznenađenja biće i neočekivana promena termina.

Prema programskoj šemi TV Prva popularna telenovela se u sredu neće emitovati u očekivanom i svima poznatom terminu od 21.00.

Razlog tome je jednostavan – jubilarna 500. epizoda serije Igra sudbine. Kao što znamo ona se emituje u sredu 25. maja u svom terminu od 20.00.

Međutim, kako je reč o posebnoj jubilarnoj epizodi u kojoj će se pojaviti i Mira Banjac, legenda domaćeg glumišta, 500. epizoda će imati produženu minutažu. Obožavaoci serije mogu da očekuju duplu epizodu, a upravo to je razlog što će „Kolo sreće“ umesto u 21.00 svoj termin pomeriti za 21.25.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement