Connect with us

STARS

KAO PRESLIKANI! Vojin Ćetković objavio fotografiju sa bratom! Nećete verovati koliko liče (FOTO)

Neka podigne ruku Vojin Ćetković…

Published

on

Vojin-Cetković

Vojin Ćetković je jedan od omiljenih glumaca na ovim prostorima, ali se uvek trudi da svoju privatnost maksimalno sakrije od medija.

Zato je malo poznato da Vojin ima rođenog brata sa kojim često provodi slobodno vreme uživajući u pecanju.

Glumac je nedavno objavio zajedničku fotografiju sa svojim bratom, uz duhovit opis “Proleće sa Deda Mrazom”, a ispod su se nizali komentari na njihov račun i na to koliko liče, dok se posebno izdvojio komentar “Neka podigne ruku Vojin Ćetković”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic)

Inače, brat Vojina Ćetkovića je takođe u svetu filma, ali iza kamere. Bojan Ćetković je ostao u Kruševcu i takođe napravio karijeru u pozorištu, ali na drugačiji način. On je zaposlen u Kruševačkom pozorištu kao organizator.

Inače, glumac je više puta isticao da je za njegovu karijeru zaslužan pre svega njegov brat od strica Milovan, jer ga je on uveo u svet glume:

– Ja ne bih bio glumac da nije bilo mog brata, koji je tada živeo i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedenih u pozorištu “Teatru Za”. Kada čovek postane profesionalac, sve to bude drugačije – otkrio je Vojin u jednom intervjuu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen / Instagram

Izvor Kurir

Advertisement