Connect with us

STARS

EVO KAKO DANAS IZGLEDA MALA ZONA ZAMFIROVA: Gledamo je u novim serijama, a da to nismo ni znali!

Lepša je i od Katarine Radivojević!

Published

on

Jana-Milosavljevic-Zona-Zamfirova

Imala je samo 12 godina kada se pojavila u filmu “Zona Zamfirova”, 2002. godine. Od tada do danas gledali ste u “Ranjenom orlu”, “Afterpartiju”, “Žigosanima u reketu”, “Državnom službeniku”, a ove godine vam se predstavlja ulogom u novoj seriji.

Lepa Jana Milosavljević bila je u žiži interesovanja zbog kontroverzne uloge u filmu “Afterparti”, u kojem je glumila promoterku popularnog splava, očajnički zaljubljenu u druga zbog kojeg pristaje i na trojku.

Posle je zablistala u seriji “Žigosani u reketu”, a imali smo prilike da je gledamo i u seriji novijeg izdanja.

Glumica Jana Milosavljević je igrala u “Zlatnim danima” reditelja Marka Sopića i scenarista Gordana Mihića i Marijane Čulić Vićentić.

I dok će Janu publika pratiti kroz njen novi glumački zadatak, ne zaboravlja se ni njen glumački debi male Zone iz 2002. u filmu Zdravka Šotre (još dva puta je sarađivala sa Šotrom, a numeru za film o Zoni komponovao je njen stric Predrag Milosavljević).

Javnosti je bio veoma zanimljiv podatak da je glumica ćerka našeg čuvenog pevača i muzičara Nenada Milosavljevića, poznatijeg kao Neša Galija, frontmena grupe “Galija”.

Zanosna Nišlijka rodila se 1990. u Nišu, odrasla je na Dorćolu. Igra i u pozorištu, a prate je komentari da je izrasla u prelepu mladu ženu.

Jana je i mama jednog Joakima kog je dobila sa rediteljem i scenaristom Filipom Gajićem. Oni su dokaz da ljubav ne zna za godine. Njih dvoje upoznali su se na inicijativu Ramba Amadeusa, zaljubili su se i dobili sina.

Joakim je Janino prvo, a Filipovo četvrto dete. Glumac i reditelj iz prvog braka ima ćerku Nataliju, a iz drugog, sa Lucijom Šerbedžijom, Sergeja i Anastasiju.

Kako je ispričala, dugo nisu mogli da odaberu ime za sina.

– Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zovu ko kako hoće – rekla je Jana.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement