Connect with us

STARS

ONE SU NAJPOPULARNIJE SRPSKE GLUMICE! Nećete verovati koja je na PRVOM MESTU! Ovo niste OČEKIVALI

Zvezde popularnih domaćih serija vladaju „Instagramom“

Published

on

domace-glumice

Nekada se popularnost merila nagradama, priznanjima, aplauzima, tiražima, brojem prodatih karata u pozorištu, bioskopu, na koncertima itd. Danas, međutim, pored svega pomenutog, društvene mreže su postale najbolji pokazatelj nečije popularnosti. Ponekad se čak stiče utisak da se javne ličnosti takmiče u tome ko ima više pratilaca.

Za danas smo, u skladu sa trendom, odlučili da vam predstavimo srpske glumice sa najvećim brojem pratilaca na “Instagramu”.

Da je “Igra sudbine” već godinama najpopularnija domaća serija govori i broj pratilaca na društvenim mrežama njenih junakinja, koje su u međuvremenu postale TV zvezde. Najviše sledbenika na “Instagramu” ima Olja Lević – 153.000! Za njom sledeće Matea Milosavljević (129.000), Milica Tomašević (117.000) i Milica Milša (113.000).

Olja Levic Mila Igra sudbine

Olja Lević, Foto Instagram

Nekadašnja zvezda sapunice “Istine i laži”, lepa plavokosa glumica Jelena Gavrilović broji 127.000 obožavalaca, a po 143.000 imaju Marijana Mičić i Jelisaveta Orašanin Teodosić.

Jelena Gavrilović, Foto Promo

Junakinja tri aktuelne, veoma popularne serije – “Ubice mog oca”, “Kalkanski krugovi” i “Mama i tata se igraju rata”Nina Janković važi za jednu od najpopularnijih domaćih glumica, koja odlično zarađuje reklamirajući razne proizvode na “Instagramu”. Na ovoj društvenoj mreži prati je tačno 200.000 ljudi.

Indigo Kristal Nina Janković

Nina Janković, Foto Promo

Zahvaljujući filmu “Toma”, gde je sjajno dočarala lik pokojne folk zvezde Silvane Armenulić, Tamara Dragičević je za manje od godinu dana dobila čak 50.000 novih pratilaca. Sada na “Isnatagramu” okuplja 202.000 ljubitelja svog lika i dela.

Toma Tamara Silvana

Tamara Dragičević kao Silvana u filmu „Toma“, Foto Promo

Jedna od najpopularnijih glumica bivše Jugoslavije, zvezda kultnog “Boljeg života”, Lidija Vukićević važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti, pa tako je na “Instagramu” sledi čak 248.000 ljudi.

Lidija-Vukicevic

Lidija Vukićević, Foto Instagram

Dragana Mićalović je jedna od najpopularnijih mladih glumica, ali i jedna od najuspešnijih influenserki na “Instagramu”. Ovu crnokosu lepoticu prati čak 325.000 ljudi!

Do nedavno je bila neprikosnovena “kraljica Instagrama”, bar u svojoj branši, ali trenutno je na trećoj poziciji. U pitanju je Anđelka Prpić, koja ima 374.000 pratilaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Na drugo mesto je “izbila” Sloboda Mićalović, bez sumnje naša najuposlenija i najtraženija glumica srednje generacije. Ona na ovoj društvenoj mreži broji 385.000 sledbenika.

Na samom vrhu je, verovali ili ne, Sandra Silađev. Zahvaljujući svojim urnebesnim klipovima, kojima već godinama zasmejava publiku na društvenim mrežama, ova komišarka uspela je da na “Instagramu” okupi čak 410.000 ljudi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra (@sandra.siladjev)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram / Promo

Advertisement