Connect with us

STARS

OVO JE BRAT DRAGANA BJELOGRLIĆA! Učestvovao je i u “Senkama”, ali ga niko nije primetio (FOTO)

Goran Bjelogrlić neizostavan je “začin” svakog Bjelinog projekta

Published

on

Dragan-Bjelogrlic

Sigurno ste na uvodnim špicama raznih serija i filmova videli ime Goran Bjelogrlić, i sigurno ste ga odmah povezali sa Draganom Bjelogrlićem. Da, njih dvojica su rođena braća, ali i poslovni saradnici dugi niz godina.

Goran Bjelogrlić je uspešan filmski producent i zajedno sa Draganom Bjeloglićem vodi producentsku kuću. Kroz čitavu karijeru bio je “partner iz senke” i velika podrška svog brata.

Radio je na filmovima kao što su “Lepa sela lepo gore”, “Rat uživo”, “Ivkova slava”. Naravno, učestvovao je i u svakom autorskom projektu Dragana Bjelogrlića koji je oduševio publiku – od serije “Vratiće se rode”, preko “Montevidea”, pa do “Senki nad Balkanom”, a nije neuobičajeno da se i pojavi pred kamerama u malim ulogama.

Bjela ima i dve poznate sestre. Jedna od njih je pevačica Zorana Pavić, koja je Bjelina sestra od tetke, a o svom poznatom bratu govorila je svojevremeno u jednoj emisiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zourana Gevara (@zourana_guevara)

Druga poznata sestra popularnog glumca jeste njegova koleginica Marina Vodeničar, a njih dvoje povezuje rodbina iz Barande.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Vodeničar (@marinavodenicar)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Instagram

Izvor Novosti

Advertisement