Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 191. epizoda: Boža otkriva pred svima SVOJU NAJVEĆU TAJNU! Evo o čemu je REČ!

Boža više nije mogao da podnese pritisak. Rešio je da otvori dušu

Published

on

Kolo sreće 191

Kolo sreće 191. epizoda koja se emituje u četvrtak 2. juna od 21.00 na TV Prva doneće nam više iznenađenja od bilo koje epizode emitovane do sada. I sve vesti su lepe…

Dok se Danica opija sa Kalinom u Persidinoj kafani, Đorđe se nalazi sa Vanjom i kuka na njenom ramenu. Boža bivšoj supruzi Simoni saopštava da je Đorđe njegov sin i to pred svima.

Nakon detaljnijih pretraga svi su saznali da je Kosta jedini kompatibilni donor i sa dozom sumnje se odlučuje da bratu Bojanu da jetru. Plaši se, ali ipak želi da na taj način pokaže da je deo porodice.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement