Connect with us

Serije

VOKER – novi teksaški rendžer od 8. juna ponvo na FOX kanalu!

Povratak mladog rendžera sa novom sezonom

Published

on

Savremena obrada legendarnog serijala „Voker, teksaški rendžer“, na kanal FOX vraća se od 8. juna sa 20 novih epizoda drugog ciklusa, koje će se emitovati sredom u 22.00.

Tokom premijerne sezone upoznali smo KordelVokera, udovca i oca dvoje dece, koji se posle dve godine provedene na tajnom zadatku, vraća kući i shvata da u porodičnom domu ima pune ruke posla. Balansirajući između privatnih problema, odgajanja dece, posla i večite sumnje u okolnosti koje su dovele do smrti njegove supruge, Kordel nastoji da sebii deci obezbedi sigurniju budućnost.

Pomalo neočekivano, oslonac je našao u novoj partnerki Miki Ramirez, jednoj od prvih žena rendžera. Na početku drugog serijala, Miki je na posebnoj misiji o kojoj Voker ništa ne zna. Za to vreme, on sa bratom Lijamom, pomoćnikom okružnog tužioca, počinje da radi na jednom
od starih slučajeva, zbog kog će se odnos među braćom dodatno zaoštriti. Voker saznaje da su on i njegova porodica u velikoj opasnosti, budući da je slučajno otkrio skrivene kamere u svom domu. Ko ih je postavio i ko posmatra Vokera i njegove najbliže? Hoće li ova opasnost uspeti da izbriše nepremostive razlike među braćom, ili će ih još više udaljiti? Od koga će to Voker zatražiti pomoć i može li se ovom znancu iz njegove prošlosti verovati? Otkrićemo već od 8. juna samo na kanalu FOX.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin Instagram/Promo Telekom

Izvor Film i TV

Advertisement