Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 193. epizoda: Kosta je ODLUČIO! Hoće da pomogne BOJANU, ali pod JEDNIM USLOVOM! Evo i KOJIM!

Hoće li se Mari napokon ostvariti svi snovi?

Published

on

Kolo sreće 193

Kolo sreće 193. epizoda koja je na programu TV Prva u ponedeljak 4. juna od 21.00 donosi nam rapslet priče sa Bojanovom operacijom. Šta je Kosta odlučio. Hoće li pomoći bratu?

Goca je besna jer svi čekaju Kostu. Nije ga bilo čitavog dana, a Bojanov život visi o koncu. Kosta se pojavio i želi da razgovara sa majkom. Tereza sprema Andrejevu umrlicu.

Bojan razgovara sa Jelisavetom i predočava joj situaciju, navodeći da operacija jetre nije jednostavna. Hoće da se oprosti od nje, u slučaju da ne preživi transplataciju.

Iako ga niko nije video, Kosta je odlučio da spasi Bojanu život. Međutim, Mara živi u strahu da će Kosta nestati. Iako je Ognjen pokušao na sve načine da popravi stvari sa Nađom, ona napušta stan…

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement