Connect with us

Domaće serije

Konačno OTKRIVENO! Evo KOJA glumica je trebalo da glumi MARIJU u ŽIKINOJ DINASTIJI! Šokiraćete se!

Umesto Rialde Kadrić za ovu rolu planirana je druga glumica!

Published

on

Luda godina

Luda godina nastavak serijala kultne Žikine dinastije prošle godine stopiran je neočekivanom smrću glumice Rialde Kadrić. Ona je trebalo da reprizira svoju čuvenu rolu Marije, Bobine supruge i večne ljubavi, zbog čega se sa radošću i vratila u Srbiju.

Rialda Kadrić, kojoj je na jučerašnji dan bio rođendan i da je poživela napunila bi 59 godina, ostala je upamćena po ulozi Marije u kultnom filmu „Lude godine“. Prvi put kada je zaigrala u „Žikinoj dinastiji“ imala je samo 14 godina. Tada je osvojila publiku ljubavnom pričom sa filmskim partnerom Vladimirom Petrovićem, koji je tumačio lik Bobe.

Ipak, uloga Marije je bila namenjena Sonji Savić, ali ona nije mogla da prihvati zbog mnogih obaveza na drugim fimovima. Na zahtev publike snimljeno je još osam filmova, iako nije bilo u planu da se snimaju nastavci. Prva klapa je pala 1977, a poslednja 1992.

Podsetimo, Rialda Kadrić preminula je u 57. godini u Atini. Nikada nije previše eksponirala, čak je odavala utisak stroge i suzdržane devojke. Završila je svetsku književnost i master studije, bavila se novinarstvom, a godine je posvetila usavršavanju do zvanja psihoterapeuta.

Filmski centar Srbije za ovaj projekat izdvojio je 190.000 evra, a nastavku su se radovali svi. I publika, ali i glumci. Svoju rolu trebalo je da ponovi i Nikola Kojo, pri čemu je ovog puta on trebalo da deli sudbinu svojih roditelja, te da se bori sa glavoboljom koju mu zadaju deca. Ipak, godinu dana nakon što je Rialda Kadrić preminula, radovi na filmu i dalje stoje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Prinstkrin

Izvor Film i TV/Kurir

Advertisement