Connect with us

Domaći film

LUDA GODINA: Otkrivamo zašto se ODUSTALO od snimanja nastavka “Žikine dinastije”! Šokiraćete se!

Gotovo da ne postoji obožavalac Žike Pavlovića koji se nije obradovao zbog povratka njegove loze, a sada stižu loše vesti…

Published

on

Luda-godina-film

Vest da će se snimati 11 deo filmskog serijala “Lude godine”, pod nazivom “Luda godina”, obradovala je pre skoro dve godine mnoge poklonike čuvene “Žikine dinastije”. A još veće oduševljenje nastalo je kada su čuveni Boba i Marija, Vladimir Petrović i Rialda Kadrić, potvrdili svoje učešće u filmu, zajedno sa Nikolom Kojom i Vesnom Čipčić, iliti frau Elzom.

Snimanje je bilo najavljeno za proleće 2021, ali je iznenadna smrt Rialde Kadrić, koja je preminula pre tačno godinu dana, odložila prvu klapu. Sudbina filma je zbog toga dovedena u pitanje, ali budući da je glavni junak Miša Pavlović, koga je trebalo da ponovo oživi Nikola Kojo, i da se oko njega vrti glavna radnja, autori i producenti nisu odustali od snimanja. Scenario je poslat na doradu.

Međutim, godinu dana kasnije, još nema naznaka da će doći do snimanja filma “Luda godina”. To je, nedavno, potvrdio i sam Nikola Kojo, koji je, između ostalog, jedan od producenata.

– Obradovao sam se kada sam dobio poziv za snimanje filma. Naročito kad sam pročitao scenario Milene Marković, verovatno jedne od naših najvećih spisateljica. Inače, kuriozitet je da je njen otac Joca Marković pisao prethodne delove tog serijala. Nažalost, za taj film je obezbeđeno tek 10 odsto sredstava i nema sluha među emiterima da prepoznaju potencijal takvog dela. Ili je smeh, ipak, postao subverzivna delatnost u našem društvu – rekao je Nikola Kojo.

Međutim, producent Milan Todorović ima drugačiju informaciju:

– Došlo je do zastoja jer je Rialda Kadrić, koja je igrala Mariju, preminula usred priprema, pa je scenario morao da ide na doradu. Finansijska konstrukcija nije zatvorena. Snimanje je planirano za leto.

Dakle, snimanje komedije “Luda godina” zavisi isključivo od finansijskih sredstava. Filmski centar je, inače, podržao ovaj projekat sa 22,5 miliona dinara, iliti 190.000 evra.

BONUS VIDEO PRIVATNI DETEKTIVI (Private Eyes): Peta sezona stiže na FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo IMDb

Izvor: Film i TV / Kurir

Advertisement