Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Evo KADA serija SLOŽNA BRAĆA 3 stiže na SUPERSTAR!

A evo šta nas čeka u nastavku!

Published

on

Složna braća 3 na setu u studiju u Šimanovcima ugostili su brojne novinarske ekipe i otkrili kakva je atmosfera na snimanju treće sezone ove kultne humoristične serije iz devedesetih.

Kreator i scenarista serije, Nele Karajlić, napisao je ovu seriju kao gorku satiru tek okončanog rata u Bosni Hercegovini, 95. godine, ali  Iako su se u odnosu na prvu sezonu serije, prilike i okolnosti bitno izmenile, ove nove sezone, sa svojim novim ali i starim likovima, pokazuju nam da je priroda univerzalnosti međuljudskih odnosa, kao i karakterističan humor naroda i pojedinaca sa prostora bivše Jugoslavije, jedna neprolazna i nepromenljiva kategorija.

Po rečima Dr Neleta Karajlića motiv kafane na Balkanu je nezaobilazan, jer kafana je tradicionalno mesto na kome se najčešće sklapaju poslovi, stiču prijateljstva, ali i mesto gde počinju mnoge zavere i zakulisne radnje „ovih“ protiv „onih“. Kako naglašava i u trećoj sezoni osnovna tema je priča o mentalitetu ljudi sa ovih prostora, s tim da je cilj ovoga puta pridobiti i onu publiku koja ne gleda televiziju i koja živi na nekim drugim platformama. Tako je ovaj put svaka epizoda celina za sebe i svaka se bavi nekim savremenim fenomenom poput gejminga i bitkoina. A ono što će novu sezonu ponajviše odvojiti od prethodne jeste mala i nežna linija naučne fantastike.

Izvršni producent i jedan od glumaca u seriji, Nenad Okanović naglasio je da ga posebno raduje snimanje ove treće po redu sezone jer je pritisak manji nego prethodni put kada su i autori i publika pomalo strepili hoće li druga sezona biti dostojna kultne sezone iz devedesetih. Budući da su reakcije kako kritike tako i publike na prethodnu sezonu koju smo imali prilike da gledamo početkom godine, bile jako pozitivne, ekipa je ovaj put mnogo rasterećenije ušla u snimanje nove sezone. Okanović naglašava da će kroz treću sezonu proći stotinak novih likova, koji će ovoj komediji apsurda na polju metafizike i ivici fantastike, dati jednu novu, nadrealnu dimenziju.

Jedna od glavnih glumica u seriji, Nataša Ninković, koja je za ulogu Vikice Ćoško u seriji Složna braća – Next Đenarejšn, nominovana za najbolju žensku glavnu ulogu u komediji na Sarajevo film festivalu, istakla je da su i njena uloga i sama nominacija posledice uigranosti celog tima i dokaz da je deo jedne fenomenalne ekipe. Slavna glumica dodala je da je uverena da će treća sezona biti bolja od prethodne i u prilog tome priznala da uživa u svom liku i sve većim improvizacijama za koje ovaj put ima mnogo više prostora.

Treća sezona čuvene humorističke serije Složna braća, koja je počela sa snimanjem 1. Juna u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji ETM produkcije, snimaće se ovog leta na različitim lokacijama u i okolini Beograda.

U ovih dva meseca, dobro poznata glumačka ekipa iz čitavog regiona predvođena Natašom Ninković, Andrijom Kuzmanovićem, Markom Gverom, Radoslavom Raletom Milenkovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem, Amarom Ćorovićem, Majom Čampar, Nikolom Pejakovićem, Nenadom Okanovićem, Mišom Obradovićem, Denisom Murićem, Sergejem Trifunovićem, Paulinom Manov, Petrom Božovićem, Nebojšom Ljubišićem, Miljanom Prljetom, Rifatom Rifatovićem, Nikolom Glišićem, Senadom Milanovićem, Jovanom Balašević i drugima, nastaviće snimanje na brojnim lokacijama u Beogradu, Lipovačkoj šumi i studiju u Šimanovcima.  U seriji će se kao gosti pojaviti i brojne poznate ličnosti poput Tijane Dapčević, Ivon Jafali, Zorana Radojkovića Pileta, Ajs Nigrutina, Slavka Beleslina i mnogih drugih.

Za scenario serije odgovoran je provereni dvojac u sastavu Dr Neleta Karajlića i Srđana Jankovića, dok je režija i ovaj put poverena Miloradu Milinkoviću. Direktor fotografije je Zoran Čulić, a montažer – Nenad Pirnat.

Emitovanje 12 epizoda treće sezone serije Složna braća očekuje se početkom sledeće godine, na Superstar TV i nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom.

BONUS VIDEO DUHOVI (Ghosts) Novi HIT sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ETM Produkcija

Izvor filmitv.rs

Advertisement