Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Evo KO je STVARNO Desa iz serije POPADIJA! Njena prošlost krije jednu VELIKU TAJNU! Evo i KOJU!

Ovome se NIKO nije nadao!

Published

on

Popadija

Manekenka, glumica i voditeljka Nina Seničar (36), koju od jeseni počinjemo da pratimo u seriji Popadija na TV Prva tvrdi da je kao studentkinja zarađivala 1.000 evra dnevno!

Lepa Novosađanka priča da je slučajno postala manekenka.

– Dok sam studirala u Italiji, upoznala sam ujninog prijatelja, koji je bio vlasnik velike modne agencije u Milanu. Predložio mi je da uradimo probno slikanje, ali rekla sam mu da nemam vremena jer moram da učim. Međutim, nekako smo uspeli da se uskladimo i fotkala sam se. Ubrzo sam dobila prvi posao, bila je to revija donjeg veša. Zaradila sam 1.000 evra za jedan dan! Pitala sam se: „Je l’ ovo moguće?“ – ispričala je Nina u emisiji „Balkanskom ulicom“ i dodala da nije napuštala studentski dom iako je mogla da plaća stan.

– To je bilo mnogo para za mene, jednu studentkinju… Ta ekonomska sloboda mi je dala krila, mogla sam lepo da planiram život, da ne moram autobusom za Beograd, već avionom… Živela sam dva paralelna života. S jedne strane, živela sam u sobici u skromnom studentskom domu, a s druge strane sam gradila uspešnu karijeru i sretala razne profile ljudi, koji imaju avione, kamione, helikoptere… Rešila sam da čvrsto stojim na zemlji i da „guram“ fakultet koji mi je bio prioritet. Bila sam stipendista i na postdiplomskim studijama!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Nina se tokom studiranja u Italiji 2006. godine zabavljala sa čuvenim muzičarem Erosom Ramacotijem, koji je zbog nje održao koncert u njenom rodnom Novom Sadu.

– Posle raskida smo nastavili da se družimo. On se ne menja, ponaša se kao momak u najboljim godinama – ispričala je svojevremeno Nina.

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV/ Informer

Advertisement