Connect with us

Top Story

Tamara Krcunović se vraća u “Južni vetar”: Evo šta očekuje Nikšićanku Mariju u nastavku serije (FOTO)

Sledi pakt sa opasnim igračima

Published

on

Juzni-vetar-Na-granici-Tamara-Krcunovic-Niksicanka-Marija

Glumica Tamara Krcunović nastavlja svoju ulogu iz prvog dela serije “Južni vetar”. U nastavku ona je svoje scene snimala sa holivudskim glumcima, Erikom Robertsom i Vilijamom Boldvinom. Publika je obožava zbog serija “Vojna akademija” i “Urgentni centar”, a svom opusu dodala je i lik nezgodne Nikšićanke Marije.

– Volim da igram vrlo različite karaktere. Reditelj obično ne rizikuju sa ženskim podelama, a Miloš Avramović me je video u nečemu što nisam igrala do sada. U “Južnom vetru” igram Nikšićanku, ćerku narko-bosa i suprugu mafijaša. Prvi put sam u ulozi Crnogorke iz Nikšića. Zanimljivo mi je bilo da savladam taj akcenat. Nismo želeli da od nje pravimo potčinjenu ženu, već ženu sa jakim karakterom koja ima snage da se suprotstavi tom muškom svetu – kaže glumica.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic)

Posle velikog uspeha ostvarenja “Južni vetar” i “Južni vetar: Ubrzanje”, ali i prvog dela istoimene serije, poznati junaci Maraš i Baća, koje igraju Miloš Biković i Miodrag Radonjić, spremni su za nove avature. Projekat nosi naslov “Na granici” i publiku očekuje 10 novih epizoda o daljem usponu Petra Maraša u svetu kriminala i biznisa, a pratićemo ih na Superstar-u i RTS-u.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Kurir

Advertisement