Connect with us

Sadržaj epizoda

Urgentni centar 4. sezona 1. epizoda: Nemanja Arsić se vraća u Urgentni centar!

U četvrtak, 14. septembra, od 21.25 na TV Prva

Published

on

Urgentni-centar-4-sezona-1-epizoda

Urgentni centar 4. sezona 1. epizoda: Refika i Tamaru budi Amira u pola noći, jer je sama u novobeogradskim blokovima i zove da Refik dođe po nju. On odlazi, što Tamaru ljuti, i ponovo ih dovodi u konflikt.

Mešterović je nervozan, jer treba da kaže Sari da je uzimao narkotike. Vanja ga već neko vreme pritiska da to uradi, porukama, jer se danima ne pojavljuje u smeni, niti se javlja na telefon.

Mešterović je dodatno pod pritiskom jer treba da prođe njegova evaluacija, a on ne može tome da prisustvuje zato što preuzima hitan slučaj devojke koja je iz Crne Gore švercovala kokain u stomaku.

Komplikacija se desila kada je kondom u kome je prenosila drogu pukao u njenom želucu. Amira je u Tamarinom i Refikovom stanu sama sa Refikom, pokušava da flertuje sa njim.

Tamara je ljuta na Refika zbog Amirinog ostanka u njihovoj kući, on je ubeđuje da će sve srediti. No, Tamara ima preča posla – prima pacijentkinju, devojčicu – žrtvu iz saobraćajne nesreće.

Devojčica Ema Trajković je teško povređena, i uz sve njene napore ipak premine. Muškarac koji je izazvao saobraćajku dolazi u Urgentni, pijan. Dimov ga sanira, a kako je počinilac pijan i ne sarađuje, Dimov je grub prema njemu.

Mešterovićeva evaluacija prolazi dobro uprkos celodnevnom haosu. Nemanja Arsić se vraća u Urgentni centar.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Prva Promo

Advertisement