Connect with us

Intervjui

Dragan Bjelogrlić otkriva sve o nastavku serije “TAJKUN”: Druga sezona biće BOLJA od prve! Evo i zašto

Vladan Simonović naći će se u bezizlaznoj situaciji

Published

on

Tajkun-2-sezona-Dragan-Bjelogrlic-2

Snimanje nastavka serije “Tajkun” počelo je polovinom jula, a planirano je da traje do sredine oktobra, dok produkcijska kuća Fajerflaj i Telekom Srbija najavljuju premijeru sledeće godine na kanalu Superstar i Radio-televiziji Srbije.

Glumac Dragan Bjelogrlić izjavio je da će se druga sezona serije “Tajkun”, čije je snimanje u toku, dosta razlikovati od prve, biće raznovrsnija i uzbudljivija, i pratiće više linija priče i karaktera.

Dragan Bjelogrlić kao Vladan Simonović u seriji „Tajkun“

– Nova sezona se mnogo razlikuje od prve. Mislim da je raznovrsnija, da prati više linija priče, više karaktera. Tako da naš tajkun Vladan Simonović više nije toliko dominantan. Ali, opet ima zanimljiva priču u vezi sa njim. Došli smo do prve trećine snimanja i koliko sam uspeo da zaključim po scenariju, očekuje nas uzbudljivija sezona – rekao je Bjelogrlić, otkrivajući da će njegov junak ponovo upasti u nevolje.

– Opet će tajkun proći kroz velika iskušenja da bi se pred sam kraj našao u bezizlaznoj situaciji. A da li će uspeti da je reši – videćemo. Volim tu ulogu, kao i seriju. Prija mi da je radim, tako da, što se mene tiče, možemo da snimamo i treću sezonu.

Iz glumačke ekipe u drugoj sezoni izostaće glumac Vuk Jovanović, koji je igrao Vladanovog sina Bojana. Bjelogrlić objašnjava i zašto:

Vuk-Jovanovic-Tajkun

Vuk Jovanović kao Bojan Simonović u seriji „Tajkun“

– U ovoj sezoni je fokus na ćerki Mili, kao što je u prvoj bio na sinu. Možda će u trećoj sezoni ponovo Vuk da se vrati. Ja to, stvarno, ne znam. Priču postavlja kreativni tim na čelu sa Đorđem Milosavljevićem.

Mada je u poslednjih 15-ak godina više iza kamere, Dragan Bjelogrlić priznaje da mu više prija kada je na glumačkom zadatku.

– Svaki dobar i pametan reditelj sarađuje sa glumcem tako što, kada postavlja scenu, komunicira sa njim i sluša njegove predloge. To su stvari koje se rade, koje ja radim sa glumcima kada režim, tako da pametni reditelji to rade i sa mnom. Saradnja na filmu je dvosmerna ulica. Ima reditelja koji sve smisle unapred i onda ti samo kažu: “Uradi to, to i to”, ali ja takve reditelje ne volim, niti se ja ponašam tako kao reditelj. U “Tajkunu” je slučaj da imamo jednu mladu rediteljku i jednog iskusnog reditelja i mislim da je naša saradnja na obostrano zadovoljstvo. U poslednje vreme sam mnogo više iza kamere, ali mi prija da kada sam ispred, tu se, ipak, najbolje osećam – poručuje Bjelogrlić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Firefly

Advertisement