Connect with us

Domaće serije

SNIMA SE “SVI VOLE ANDRIJU”: Evo ko su glumci i kada i na kom kanalu ćemo gledati sitkom

Reč je o rimejku američke hit serije “Svi vole Rejmonda”

Published

on

Andrija MIlošević (1)

Iako se čitavih pet godina spekuliše o tome da ćemo dobiti domaću verziju popularne američke humorističke serije “Svi vole Rejmonda”, ona je konačno počeo da se snima kod nas. Kako je još tada najavljeno, glavnog junaka, simpatičnog i smotanog Rejmonda glumiće Andrija Milošević, a serija za sada nosi radni naziv “Svi vole Andriju”.

S obzirom na činjenicu da je reč o jednom od trenutno naših najboljih komičara, obožavaoci dobre komedije, ali i šašavog Rejmonda, verovatno bi se složiti da je Andrija pravi izbor za ovaj lik. Iza njega su, između ostalih, serije sličnog formata “Andrija i Anđelka”, “Slatke muke” i “Mamini sinovi”, koje ni u svojim reprizama nisu dosadile televizijskim gledaocima.

– Na setu je sjajno, naravno – kaže Andrija za Kurir, ekskluzivno potvrdivši da je snimanje počelo.

Aleksandar-Srecković-Kubura

Aleksandar Srecković Kubura

Pored Miloševića, među glavnim glumcima ovog sitkoma su Aleksandar Srećković Kubura, Branimir Brstina, Ljiljana Blagojević i Maša Dakić, koja živi u Americi i na srpsku scenu se vraća upravo ovom rolom.

– Već smo dugo u ovom poslu i zadovoljstvo je raditi, posebno kada imate sjajan tekst i vrhunske kolege. Mi naravno radimo svoju verziju – dodaje glavni glumac ovog sitkoma.

Režiraće ga Ognjen Janković, čiju seriju “Zlatni dečko” od danas gledaoci mogu da prate na Superstar kanalu i Predrag Ličina, autor filma “Poslednji Srbin u Hrvatskoj”. Snimanje će u specijalno za potrebe snimanja napravljenoj kući, trajati četiri meseca i svaki od njih režiraće po osam nedelja. Prikazivanje serije planirano je dogodine na RTS-u.

Svi-vole-Rejmonda

Svi vole Rejmonda

Podsećanja radi, “Svi vole Rejmonda” s emitovanjem je počeo 13. maja 1996. godine i vrlo brzo postao je jedan od najpopularnijih sitkoma u celom svetu. Radnja serije odvija se na Long Ajlandu gde živi uspešni sportski novinar Rejmond Rej Baron sa svojom ženom Debrom i njihovom decom, ćerkom Ali i blizancima Majklom i Džefrijem.

Preko puta njih žive Rejevi roditelji Marija i Frank Baron. Oni se drže motoa “Moja kuća je i tvoja kuća”, pa stalno bez pitanja dolaze kod Reja i Debre. Rejev brat Robert je policajac koji se stalno useljava i iseljava iz roditeljskog doma. Ljubomoran je na Reja, jer njihovi roditelji više pažnje posvećuju Reju, ali i zbog njegove uspešne karijere.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement