Connect with us

Domaće serije

Jana Milić Ilić otkriva SVE o ulozi u seriji OD JUTRA DO SUTRA! Evo ZAŠTO ćemo MRZETI Aleksandru!

Ovog puta Jana će nas iznenaditi!

Published

on

Jana Milić Ilić sve nas je oduševila ulogom otresite i pomalo otkačene, ali uvek iskrene Drine u seriji „Kolo sreće“ čije smo veliko finale imali priliku da gledamo početkom leta. Iako se od Drine još pošteno nismo ni oprostili, Jana nam se već u septembru vraća sa novim hitom u najavi, a u seriji „Od jutra do sutra“ prvi put u karijeri tumači – negativku.

– Igram opasnu i inteligentnu ženu, koja je veoma manipulativna bez ikakvih rezona i morala. Spremna je da uradi sve zarad karijere. Tu je negde da pomuti i privatne i ljubavne živote glavnih junaka. Inače, poštujem novinare i uvek sam imala lepo iskustvo sa predstavnicima sedme sile. Nikada nisam išla linijom otpora prema novinarima žute štampe. Ta osoba je završila fakultet i obrazovana je i ko zna koje su njene muke. Zaista nisam išla na tu „prvu loptu“ da tako gradim lik, ali sam uzela u obzir to da je to njen posao, da crpi privatne informacije iz života poznatih i da to koristi – poručuje u razgovoru za Blicov dodatak Super TV lepa glumica, dodajući da, ipak, pomalo strahuje kako će publika prihvatiti njenu Aleksandru.

– Inače, pred svaku ulogu imam tremu i svaka čast glumcima koji o tome pričaju tako lako. Smatram da su izvesna doza straha i treme zdravi za jedno biće i da je to potpuno normalna stvar. Svaki projekat radim kao da mi je prvi u karijeri i stalo mi je da ispadne dobro, a ovde imam posebnu tremu zato što mi je pružena šansa da igram nešto što nikada pre nisam igrala. Nadam se da ću uspeti da opravdam ukazano poverenje – ističe Jana, koja smatra da je najveći izazov u roli Aleksandre upravo to što su njih dve karakterno potpuno različite.

– Zanimljivo je, međutim, da sam za lik Drine morala mnogo više da se pomučim da bih pronašla inspiraciju. Kada je reč o Aleksandri, dovoljno je pogledati oko sebe. Mnogo je takvih žena i mnogo je lakše naći materijal za lik kakva je Aleksandra – zaključuje Jana.

Duhovi – Novi sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement