Connect with us

Intervjui

Tamara Radovanović OTKRIVA šta će biti sa Nadom iz serije “Mala supruga”: Ne piše joj se dobro

I Nadi i Simi sledi turbulentni period

Published

on

Tamara-Radovanovic-Mala-supruga-Nada

Otkako je počela sa emitovanjem, serija “Mala supruga” odmah je zainteresovala publiku. Pored zanimljivog scenarija, za uspeh ove serije zadužena je i glumačka postava. Glavnu radnju serije nosi čuveni “ljubavni trio” – Đurđica (Srna Đenadić), Branko (Nikola Malbaša) i Nada (Tamara Radovanović). I dok se Đurđica bori za Brankovu ljubav, Nada se i dalje nada da će biti sa njim.

Glumicu Tamaru Radovanović gledamo u ulozi Nade Simonović, samostalne, intrigantne, prkosne, ponosne žene britkog jezika, koja je u prošlosti bila povređena zbog ljubavi. Trenutno je zaljubljena i to opet nesrećno, izgubila je Brankovo dete i sada pokušava da ga vrati. Rekli bismo da Nada nije negativac, ona se bori za svoj mir i novu životnu šansu, s obzirom da je u prošlosti patila, pa nas zanima gde nalazite inspiraciju za igranje ovako kompleksnog lika?

– Inspiraciju za lik pronalazim u svojoj konstantnoj želji da razumem druge. Interesantna mi je prilika koju glumci imaju da na kratko žive neke priče drugih ljudi i gledaju svet iz drugačijih cipela. Naravno, inspiraciju pronalazim i u čitanju, gledanju serija i filmova, i uopšte u samom tekstu. Sve je to u opisu posla – započela je priču Tamara Radovanović.

U jednom gostovanju na Prvoj televiziji ste pomenuli kako će se publika tek upoznati sa likom Nade i da za njenu sadašnjost ima objašnjenje iz prošlosti. Znamo da je Nada bila zaljubljena u dosta starijeg muškarca, koji je zbog nje ostavio porodicu. Otkud Nadi ta naklonost prema starijim i imućnim muškarcima, da li joj je to neki obrazac iz detinjstva? Kako branite i opravdavate svoju Nadu?

– Nada nije imala lako detinjstvo. Nije imala ljubav, na neki način je sama rasla u teškim životnim okolnostima, prepuštena sebi. Ona je takođe neko ko nije svestan sebe zapravo i onda je sve etikete samo poprimila i naučila da se bori i živi sa tim. Mislim da ona nije ništa sama ni birala, već da samo tako misli. S druge strane -ona je slobodna, živi svoj život i ne gleda druge. Vrlo je racionalna i direktna. Ona se bori za svoju istinu u svetu u kome je to najteži zadatak i u borbi sa vetrenjačama.

Koje sličnosti ima Tamara sa Nadom, a u čemu se razlikujete privatno?

– Slična je neprestana borba za istinu, snaga…a različitosti su brojne. Za početak ona je hladna i suzdržana, a Tamara je vesela i uvek kaže ono što misli.

Šta Vam kod Nadinog lika smeta, a šta biste voleli da prisvojite u privatnom životu?

– Smeta mi je što je učaurena u četiri zida i što je proračunati konformista. Sviđa mi se što voli da radi jogu, to bih uvela sebi kao rutinu.

Iako glumci ne mogu da otkrivaju buduća dešavanja, Tamara je pokušala da predoči odnos Nade i Sime.

– Nadi i Simi sledi turbulentni period. I ona i on su u pravu kada iznose činjenice, ali pitanje je koliko su srećni. I koliko će biti. Neka to bude odgovor. Šteta je da otkrivam detalje, iako bih volela. Biće uzburkano!

U nekom momentu Nada i Đurđa su bile bliske, kada nisu znale da se bore za ljubav istog čoveka. Da li ste tada svoju Nadu smatrali licemernom?

– Mislim da se Nada oseća kao povređeni lav i da koristi svaku priliku da ukaže na to koliko je ta situacija komplikovana. Jeste nezgodno i teško za pravdanje što komuicira sa Đurđom,ali koliko je to ludo – nekako je i tužno jer su obe u istom problemu. Đurđa u neznanju, a Nada izdana. Nada je oduvek kroz razgovor pokušavala da joj skrene pažnju na realnost i svaki njihov susret je gledala kao priliku da se to sazna.

Najviše snimate sa Sašom Joksimovićem i Nikolom Malbašom. Kakva je atmosfera na snimanju, ko pravi najbolje skečeve, ko je glavna maskota?

– Sve je lagano, uglavnom ima smeha. Svi prave skečeve, što je uvek i najzanimljiviji deo snimanja.

Da li ste na kasting odmah pozvani za ulogu Nade ili neku drugu i koju?

– Odmah mi je bilo ponuđeno da probam Nadu. Nisam igrala takav lik, tako da je izazovno.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Prva

Advertisement