Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO Serija MALA SUPRUGA menja GLAVNE GLUMCE! Evo KO će zameniti SRNU I NIKOLU!

Ali to nije jedina NOVOST u novoj sezoni!

Published

on

Mala supruga u novoj sezoni donosi neočekivan preokret! O tome da će serija promeniti ime već smo pisali, a u ekskluzivnom razgovoru za naš portal, Danijel Đurić, jedan od producenata serije otkrio nam je da to neće biti jedina izmena u novom ciklusu.

– „Mala supruga“ će u drugoj sezoni imati naziv „Gresi prošlosti“. Međutim, to nije jedino što će biti novo. Koncepcija je potpuno nova. Radnja se nastavlja četiri godine kasnije u odnosu na dešavanja u odnosu na prvu sezonu. Ono što je velika novost jeste to da imamo novi glumački par. Umesto Srne Đenadić i Nikole Malbaše u novim epizodama gledaćemo sjajne mlade glumce koji su nas oduševili na setu, jer su snimanja, kao što već znate počela. Reč je o mladoj glumici Hani Beštić, dok je glavna muška rola pripala Dejanu Maksimoviću kog smo gledali u seriji „Preživeti Beograd“

– poručio je Đurić za naš portal.

Mala supruga inspirisana motivima istoimenog romana naše proslavljene spisateljice Milice Jakovljević Mir-Jam, smeštena  je u današnje vreme kao snažna melodrama sa elementima trilera i noara, što je izdvaja od svih postojećih telenovela u ponudi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Promo Prva

Advertisement