Connect with us

Emisije

Ja volim Srbiju (25. septembar): Evo ko su TAKMIČARI!

U nedelju, 25. septembra, od 21.00 na RTS 1

Published

on

Ja-volim-Srbiju-Dragana-Kosjerina-Nova

U nastavku TV sezone omiljenog porodičnog kviza koji nedeljom uveče već godinama prate sve generacije, nastavićemo sa otkrivanjem zanimljivih i neobičnih podataka o našoj zemlji i njenim znamenitim sunarodnicima. I u ovoj sezoni, voditeljka kviza „Ja volim Srbiju“ je Dragana Kosjerina a kapiteni takmičarskih timova su Nele Karajlić i Nenad Okanović.

Kao što već znate, takmičari kviza „Ja volim Srbiju“ su poznate ličnosti iz kulturnog, sportskog i javnog života Srbije. Po troje ih je raspoređeno u dva tima (crveni i plavi). Uz podršku kapitena timova i publike, oni se bore za pobedu- pokušavajući da tačno odgovore na što više raznovrsnih pitanja o Srbiji – njenoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu i nauci…

Tokom svakog izdanja kviza, šest motivisanih takmičara i njihovi agilni kapiteni se uz podršku publike nadmeću u znanju, kroz ukupno sedam igara i šest muzičkih rundi- što svaku epizodu čini veoma uzbudljivom, duhovitom i do samog kraja neizvesnom. Dodatnom uzbuđenju doprinosi „Točak sreće“, koji često donosi potpuni rezultatski preokret.

Ove nedelje, kapiten dr. Nele Karajlić je u svoj plavi tim doveo vaterpolistu Nikolu Rađena, plivačicu Anju Crevar i operskog umetnika i glumca Borisa Postovnika.

Crveni tim predvodi Nenad Okanović i u njegovoj ekipi će se boriti glumica Ivana Popović, u društvu rukometaša Žarka Šešuma i Rastka Stojkovića.

Specijalni gost u muzičkoj rundi kviza je Cezar Garsija, sa Kube.

Budite i ove nedelje uveče od 22 sata uz RTS1 i dobro se provedite uz još jednu epizodu kviza „Ja volim Srbiju“ .

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement